REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip teigia BMW, visureigis su kupė proporcijomis – „X4“ – debiutuos 2014 metais., bet jau dabar pasirodė pirmos šio automobilio fotografijos. Tiesa, jos nėra oficialios.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuos kompiuterinius eskizus išplatino britų automobilinio leidinio „AutoExpress“ žurnalistai. Britai tikina, kad būsimas serijinis automobilis nuo pavaizduoto jų leidinio iliustracijose skirsis tik keliomis smulkmenomis. Nuožulni stogo linija šio automobilio galinėje dalyje  „X4“ siluetui suteiks panašumo į kupė tipo automobilius. Žinoma, po tokių kėbulo transformacijų automobilio galinėje pasosčių eilėje vietos bus mažiau, kuklesnė bus ir bagažinė, tačiau šiuo atveju svarbesnė bus estetika.

Britai tikina, kad būsimas serijinis automobilis nuo pavaizduoto jų leidinio iliustracijose skirsis tik keliomis smulkmenomis. AutoExpress nuotr.Britai tikina, kad būsimas serijinis automobilis nuo pavaizduoto jų leidinio iliustracijose skirsis tik keliomis smulkmenomis. AutoExpress nuotr.

Pagrindiniai šio automobilio konkurentai puikiai žinomi jau dabar – tai „Range Rover Evoque“ ir dar tik kuriami „Porsche Cajun“ ir „Audi Q6“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų