REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar Vilniuje Didžiosios Britanijos ambasados kiemelyje pristatyti pirmieji trys į Lietuvą atgabenti „Range Rover Evoque“ automobiliai, tačiau ne visiems atstovo klientams užteko kantrybės laukti spalvingo renginio – penkios „Evoque“ pardavimo sutartys buvo pasirašytos išraiškingą visureigį mačius tik paveikslėliuose.

REKLAMA
REKLAMA

Norinčiųjų išbandyti „Evoque“ eilė jau sudaryta dviems mėnesiams į priekį. Ažiotažas nestebina - „Land Rover“ pranešė iš viso pasaulio gavęs apie 30 000 išankstinių „Evoque“ užsakymų – daugiausia per visą koncerno istoriją.

REKLAMA

„Evoque“ įkūnija tai, ką tradiciškai priskiriame britiškoms vertybėms – originalumą, stilių, kokybę ir žiupsnelį humoro, todėl neatsitiktinai automobilį Lietuvos publikai pristatėme Didžiosios Britanijos ambasadoje. Susirinkusiųjų veiduose buvo galima aiškiai matyti susižavėjimą, nustebimą ar net skepticizmą, tačiau nieku gyvu ne abejingumą. „Evoque“ yra charizmatiškas automobilis, o tai yra labai reta šiandien, kai dizaineriai ir inžinieriai yra saistomi tūkstančių saugumo, aplinkosaugos ir kitokių normatyvų. Manau, kad ir Lietuvoje mūsų klientai bus žmonės, kuriems automobilis nėra vien techninių charakteristikų ir kainos formulė – emocinis ryšys jiems ne ką mažiau svarbus", – kalbėjo „Inchcape Motors“ generalinis direktorius Donatas Stanionis.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje bus galima užsisakyti vieną iš 36 skirtingų „Evoque“ modifikacijų. Pigiausias „Pure“ komplektacijos „Evoque“ su 2,2 litro dyzeliniu 150 AG galios eD4 varikliu ir priekiniais varančiaisiais ratais kainuos 121,2 tūkst. litų. Brangiausias – „Prestige“ komplektacijos kupė su 2.2 litro 190 AG galios dyzeliu Si4 – 181,3 tūkst. litų.  Dinamiškiausia „Evoque“ modifikacija turės benzininį 2 litrų darbinio tūrio 240 AG galios variklį ir iki 100km/h įsibėgės per 7,6 sekundės. Priklausomai nuo komplektacijos, benzininė versija kainuos nuo 146 iki 180 tūkst. litų.

„Evoque“ su eD4 dyzeliniu varikliu 100 kilometrų kelio vidutiniškai sunaudos vos 4,9 litro degalų, o anglies dvideginio tarša sieks tik 129 gramus kilometrui. Tai taupiausias ir mažiausiai aplinką teršiantis „Range Rover“ markės istorijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų