REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos prieš kelias dienas pasakojome jums apie savito dizaino miesto visureigį „Citroen C4 Aircross“, o dabar pasirodė ir pirma informacija apie jo atitikmenį nuo antros koncerno „PSA“ kompanijos – „Peugeot 4008“.

REKLAMA
REKLAMA

Palyginti su ekstravagantišku „Citroen“ pseudovisureigiu, „Peugeot 4008“ yra labiau išlaikytas. Tačiau bet kuriuo atveju tai irgi yra japoniško automobilio „Mitsubishi ASX“ klonas. Bazinėse „Peugeot 4008“ versijose variklis suks tik priekinius ratus, galingesnes versijas bus galima užsisakyti ir su visų ratų pavara. Pradžioje automobiliai bus komplektuojami su benzininiais ir dyzeliniais 1,6 litro darbo tūrio motorais (116 ir 110 a.g.), 1,8 litro darbo tūrio 150 a.g. dyzeliu ir 2 litrų darbo 150 a.g. benzininiu varikliu.

REKLAMA

„Peugeot 4008“: japonas su Prancūzijos pilietybe. (nuotr. Gamintojo)„Peugeot 4008“: japonas su Prancūzijos pilietybe. (nuotr. Gamintojo)

Jau žinoma, kad „Peugeot 4008“ brangesnės versijos galės pasigirti gana turtinga įranga – 18 colių ratai, distancinio variklio užvedimo galimybė, galinio vaizdo kameros , navigacijos sistema su sensoriniu ekranu ir t.t.

Įdomiausia tai, kad pakeitus japonišką donorą „Citroen/Peugeot“ miesto pseudovisureigių šeimynos atstovai pakeitė klasę – ankstesnis „Peugeot 4007“ konkuravo donoro „Mitsubishi Outlander“ kategorijoje, o 30 centimetrų trumpesnis dabartinis debiutantas „Peugeot 4008“ nusitaikė į daug aktualesnę Europai kategoriją, kur dabar pirmu smuiku griežia „Nissan Qashqai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų