REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šios savaitės pradžioje interneto erdvėje buvo išplatinti didelio, pretenzingo ir tikrai brangaus visureigio tyzeriai, t.y. reklaminės užuominos. Tikras, „gyvas“ konceptas turėtų debiutuoti jau po kelių savaičių, Frankfurto tarptautinėje parodoje.

REKLAMA
REKLAMA

Visa bėda ta, kad šio visureigio pavadinimas mums nieko nesako, kompanijos „Eterniti Motors“ girdėti gyvenime neteko. Paslaptimi ji yra ir kolegoms iš „Autobild“, „Autocar“ ar „Quattroroute“ leidinių. Aišku viena, kad tai yra Londone įsikūręs automobilių gamintojas, kuris visas kortas atskleis didžiausioje šio rudens automobilių parodoje, kur parodys „Hemera“ vardu pakrikštytą visureigį.

REKLAMA

Oficialiai išplatintas britų naujienos eskizas yra labai paviršutiniškas. (nuotr. Gamintojo)Oficialiai išplatintas britų naujienos eskizas yra labai paviršutiniškas. (nuotr. Gamintojo)

Oficialiai išplatintas eskizas yra labai paviršutiniškas. Aišku, kad tai „raumeningas“ automobilis kupinas sportiškų ambicijų. Britiškų superautomobilių stiliumi dvelkiantis automobilio priekis, ilgas variklio dangtis, kilmingus kupe primenanti stogo linija. Solidu, tik neaišku, ar tai mes pamatysime parodoje – eskizas daugiau nei paviršutiniškas. Visiškai nepadeda ir 36 sekundžių vaizdo medžiaga, nes tai tik konceptualios tezės dumiamų akių kontekste. Nieko nepadarysi – tai tik tyzeris. Tiksliau, užuomina ar net mįslė.

REKLAMA
REKLAMA

Laukti liko nedaug. Ir kas žino, gal tai bus kažkas įdomaus. Įdomu yra tai, kad britų senų laikų sugebėjimas turėti šimtą kitą visiškai miniatiūrinių automobilių gamybos cechelių jau buvo senokai palaidotas globalizacijos ir technologijų sintezės kontekste. Tai dabar mena tik automobilių istorikai. Tačiau kas žino, gal senos tradicijos nėra taip jau paprastai numarinamos...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų