REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų policininkams ne taip jau dažnai tenka dalyvauti Holivudo stiliaus gaudynėse – Didžiojoje Britanijoje nusikaltėlių užtenka, tačiau juos „utilizuodami“ vietos pareigūnai dirba gan inteligentiškai. Tačiau kartais ir britų žemėje pasitaiko Holivudo vertų vaizdų.

REKLAMA
REKLAMA

Siūlome jums pažiūrėti trumpą vaizdelį, kuriame užfiksuotas vogto „BMW“ gaudynių finalas. Čia britų pareigūnai savo automobiliais blokuoja kelią atlekiančiam „BMW“, tačiau jį vairuojantis vagišius, bandydamas „įsipaišyti“ į tarpą tarp policijos mašinų, užkliudo pareigūnų „Volvo“. Tiksliau, ne užkliudo, o taranuoja. Šioje situacijoje nepaprastai pasisekė britų policijos pareigūnui Daniel Pascoe, kuris smūgio metu kaip tik lipo iš automobilio. 27 metų amžiaus pareigūnas buvo tiesiog nusviestas keletą metrų, tačiau nieko nesusižeidė. Maža to, jis iš karto puolė persekioti apgadintą „BMW“ palikusį vagišių.

REKLAMA

Gaudynės baigėsi kaip ir Holivudo filmuose – teisingumas triumfavo. Nors jau darėte visokias prielaidas jus nuvilsime – „BMW“ vagis buvo ne koks lietuvių „budulis“, o 29 metų vietinis nenuorama Lee Adamson. Už šiame vaizdelyje užfiksuotą žygdarbį jis gavo humanišką 23 mėnesių laisvės atėmimo bausmę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų