REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Volkswagen“ jau senokai pristatė antros kartos „Touareg“, „Porsche“ gamina naują „Cayenne“, todėl artėja laikas ir ant tos pačios platformos gaminamo „Audi“ visureigio atnaujinimui. Teigiama, kad naujasis „Audi Q7“ nuo konvejerio riedėti pradės 2013 metų pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis „Q7“ irgi bus vienu didžiausiu pasaulio visureigių – automobilio ilgis viršys 5 metrus, jo viduje bus trys krėslų eilės. Tačiau naujos kartos visureigio versija bus gerokai lengvesnė. Kaip teigia Ingolštadto inžinieriai, automobilyje bus naudojami nauji lydiniai, todėl svoris sumažės net 400 kilogramų. Be viso to varikliai bus taupesni, visi varikliai gaus „Start/Stop“ sistemas.

REKLAMA

Taip pat pasirodys ir hibridinė visureigio modifikacija. Kaip ir kituose „giminaičiuose“ tai bus 333 a.g. benzininio variklio ir elektros motoro tandemas. Tiesa, „Audi“ čia neapsiribos tik jėgainės pritaikymu. Jau žinoma, kad Ingholštadto inžinieriai gerokai patobulino visą hibridinę jėgainę, todėl naudojant vien tik elektros „Audi Q7“ energiją galės nuvažiuoti apie 30 kilometrų. Tuo tarpu hibridinis „Touareg“ be vidaus degimo variklio gali nuriedėti tik du kilometrus.

Pasirodė ir pirmoji naujos kartos „Audi Q7“ nuotrauka. Žinoma, ji dar nėra oficiali. Tačiau prancūzai iš automobile-magazine.fr tikina, kad fotografiją gavo iš savo žmonių „Audi“ būstinėje.

Naujasis „Audi Q7“ nuo konvejerio riedėti pradės 2013 metų pradžioje. (nuotr. Gamintojo)Naujasis „Audi Q7“ nuo konvejerio riedėti pradės 2013 metų pradžioje. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų