REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitą savaitę prasidėsiantis tarptautinis pramoginės muzikos festivalis "Palanga 2003" bus ilgesnis, įvairesnis bei gausesnis nei praėjusiais metais.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinė festivalio organizatorė dainininkė Birutė Petrikytė BNS pasakojo, jog siekiama, kad festivalis "Palanga" išaugtų į gražų ir didelį renginį.

REKLAMA

"Šiais metais sukvietėme nemažai pasaulyje žinomų atlikėjų", - pabrėžė ji.

Šių metų festivalis gali pasigirti ne tik gausiu atlikėjų būriu, bet padaugėjusių renginių skaičiumi. Praėjusiais metais 30-ties metų jubiliejų atšventęs festivalis šiemet truks viena diena ilgiau - keturias.

Rugpjūčio 13-16 dienomis festivalio koncertai vyks Palangos vasaros estradoje.

Pirmąją festivalio dieną pasirodys Baltijos šalių atlikėjai, kurie prieš tai bus koncertavę Estijoje ir Latvijoje. Šiame renginyje pasirodys Estijos ansamblis "Sixteen" bei solistas Eghertas (Cjoremas Nommas), Latvijos dainininkės Nicol, Svetlana Švilpe (Švilpė), lietuvių ansamblis "Kapela" ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA

Vakare taip pat dalyvaus atlikėjai iš Prancūzijos "TIO pepe", lietuvių grupė "Geltona" ir pasaulio čempionai, sportinių šokių kolektyvas "Žuvėdra".

Rugpjūčio 14 dieną vyks tradiciniai šlagerių karalienės ir karaliaus rinkimai. Šio vakaro metu koncertuos daugybė Lietuvos estrados atlikėjų: Nelly Paltinienė, Gintarė Karaliūnaitė, Viktorija, Violeta Riaubiškytė, Giulija, Janina Miščiukaitė, Rūta Ščiogolevaitė, Andželika, Edmundas Kučinskas, Rytis Cicinas, Romas Dambrauskas, Simonas Donskovas, Povilas Meškėla, Kęstutis Jablonskis, Viktoras Malinauskas, Rolandas Petrikis, Linas Adomaitis ir kiti

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 15 dieną renginyje "Vasaros kokteilis" atlikėjos iš Didžiosios Britanijos Joanos Berns (Džoana Berns) pasirodyme skambės Lotynų Amerikos ritmai. Palangiškiai bei miesto svečiai taip pat išvys brites Vanesa Lucie, Kerri McCabe (Keri Makeib), Latvijos grupę "Fors", "Doudi jazz band" iš Lietuvos.

Paskutinė festivalio diena turėtų itin patikti legendinės grupės "The Beatles" gerbėjams, mat Šv. Kristoforo orkestras ir roko grupė "Žuki" iš Lenkijos rengia projektą "Mes mylim bitlus".

Festivalio metu apie 100 vaikų kurorto gyventojus ir poilsiautojus linksmins Jūratės ir Kastyčio skvere, vyks valstybinio orkestro "Trimitas" eitynės miesto gatvėmis.

Pirmą kartą festivalis "Palanga" buvo surengtas 1972 metais.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų