REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsusis amerikiečių kino aktorius Tomas Cruise’as teisme laimėjo procesą prieš pornografinių filmų žvaigždę gėjų, tvirtinusį, jog intymiai draugavo su pagrindinio vaidmens filme "Neįmanoma misija" atlikėju.

REKLAMA
REKLAMA

Tomo Cruise’o advokatas trečiadienį paskelbė, jog Los Andželo teismas priteisė Holivudo žvaigždei 10 mln. JAV dolerių kompensaciją.

REKLAMA

Teismas atitinkamą sprendimą, šiais duomenimis, priėmė dar gruodžio mėnesį, atsakovui Chadui Slateriui pripažinus, jog istorija apie lytinius santykius su Tomu Cruise’u yra prasimanyta, ir atsisakius teisme aktyviai gintis.

"Jis yra labai patenkintas teismo sprendimu bei laimingas, kad teismas dar kartą pripažino visas tas istorijas melagingomis ir šmeižikiškomis", - pažymėjo garsiojo aktoriaus advokatas Ricardo Cestero.

Procesą pralaimėjęs Chadas Slateris nuosprendžio nekomentavo.

Beje, tai buvo jau antras kartas, kai 40 metų Tomui Cruise’ui teko teisme gintis nuo insinuacijų, neva yra gėjus. 2001 metais jis, reikalaudamas 100 mln. dolerių kompensacijos, padavė į teismą Los Andžele leidžiamo "Bold Magazine" žurnalo leidėją Michaelą Davisą, tvirtinusį, jog turi vaizdajuostę, kurioje aktorius užfiksuotas lytinio akto su kitu vyru metu.

REKLAMA
REKLAMA

Tomas Cruise’as po kiek laiko atsiėmė ieškinį, leidėjui paskelbus paneigimą ir sutikus, kad jis "nėra ir niekada nebuvo homoseksualistas ir niekada neturėjo homoseksualių santykių".

Pasak advokato Ricardo Cestero, aktorius dar nenusprendė, ar reikalauti, kad atsakovas Chadas Slateris, dar žinomas Kyle’o Bradfordo vardu, sumokėtų priteistą kompensaciją. Anksčiau Tomas Cruise’as žadėjo teismo keliu gautą kompensaciją paaukoti labdarai.

Savo ieškinyje Tomas Cruise’as nurodė, kad Chadas Slateris sakė netiesą, Prancūzijos žurnalui "Actustar" papasakodamas, kad jis 2001 metų rugpjūtį išsiskyrė su savo žmona ir aktore Nicole Kidman dėl meilės romano su juo.

Garsusis aktorius žada paduoti į teismą visus, kas apie jį skleis melagingus gandus."Jam labai rūpi jo asmeninė reputacija ir jis ją labai gina, - tarptautinei žiniasklaidai sakė Ricardo Cestero. - Jei reikės, jis persekios žmones, rašančius jį šmeižiančias istorijas".

dpa-Reuters-ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų