REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje trečiadienio (01.22) naktį degė Savanorių prospekte esantis bendrovės "Vilniaus mėsos kombinatas" keturių aukštų mūrinis gamybinis pastatas.

REKLAMA
REKLAMA

Ugnį numalšino didelės ugniagesių pajėgos - 9 autocisternos, buvo naudojamos 3 autokopėčios, keltuvas, buvo nutiestos 6 magistralinės linijos.

REKLAMA

Per gaisrą žmonės nenukentėjo, tačiau gesinant ugnį buvo aplieta nemažai kombinato produkcijos.

Vilniaus mėsos kombinato generalinis direktorius Arnoldas Vyšniauskas BNS neigė informaciją, kad buvo aplieta produkcija. Anot jo, per gaisrą nukentėjo tik stogas.

Pranešimas apie gaisrą buvo gautas po vidurnakčio. Pasak ugniagesių, pranešimą apie gaisrą jie gavo šiek tiek pavėluotai, ugnį iš pradžių bandė gesinti patys darbininkai, tačiau nesusidoroję, nusprendė kviesti ugniagesius.

REKLAMA
REKLAMA

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas BNS pranešė, kad nudegė 3 tūkst. kvadratinių metrų medinio ruberoidu dengto stogo.

Spėjama, kad gaisrą sukėlė nuo rūkyklos ant stogo patekusi kibirkštis.

Vilniaus mėsos kombinato vadovas tikino, kad nors bendrovės turtas nebuvo apdraustas, patirti nuostoliai bus minimalūs, o juos tesudarys išlaidos naujo stogo dengimui.

2002 metų gruodžio viduryje Suomijos finansinei grupei "Sampo" priklausantis Lietuvos komercinis bankas "Sampo" gavo Konkurencijos tarybos leidimą įsigyti iki 100 proc. Vilniaus mėsos kombinato ir bendrovės "Šaltuva" akcijų. "Šaltuva" yra didmeninės prekybos įmonė, aptarnaujanti Vilniaus mėsos kombinatą, bendrovė taip pat užsiima mėsos perdirbimu.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų