REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atnaujinta sostinės "Neringos" kavinė-baras, įsikūrusi "Neringos" restorano apatiniame aukšte, pradėjo rengti jaunųjų talentų pasirodymus.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak šių koncertų iniciatorės, Lietuvos televizijos režisierės ir laidos "Būk artistas!" prodiuserės Vilijos Grigonytės, tokio pobūdžio koncertus sumanyta perkelti į legendinės "Neringos" kavinę-barą, siekiant gabius jaunuosius talentus pristatyti platesnei visuomenei. Galbūt kavinės lankytojus sudomins nauji balsai, nauji vardai, kurių ne vienas ateityje gali tapti žinomu atlikėju.

REKLAMA

Kiekvieną ketvirtadienį "Neringoje" pasirodys po du jaunuosius atlikėjus, o nugalėtoją plojimais išrinks kavinės publika. Pirmajame debiutų koncerte dainavo Aida Jasiukonytė ir Artūras Grigonis.

V.Grigonytės kūrybinė grupė gabaus jaunimo ieško visoje Lietuvoje - važinėja į renginius, konkursus. Atlikėjų amžius ribojamas - pasirodymuose gali dalyvauti tik 16-20 metų jaunimas.

"Neringos" kavinės-baro direktorius Skirmantas Valiulis savo ruožtu žada įsteigti apdovanojimus vakaro nugalėtojams. Be to, S.Valiulis naujais projektais tikisi sudominti ir daugiau kūrybingo jaunimo, menui neabejingų žmonių. Direktorius žada, kad nuo šiol kavinėje viskas bus orientuota į tai, kad svečiams būtų įdomu ir jie nenusiviltų nei muzika, nei aplinka, nei aptarnavimu.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų