REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien TS-LKD pirmininkas Andrius Kubilius, TS-LKD Prezidiumo narys Mantas Adomėnas, Vilniaus miesto tarybos narys Raimundas Alekna, TS-LKD kandidatas į LR Seimą Lazdynų apygardoje, ilgametis Lazdynų seniūnas Algis Strelčiūnas lankėsi Gariūnų turgavietėje.

REKLAMA
REKLAMA

Gariūnų verslo parko savininkų atstovai supažindino TS-LKD narius su šiuo metu sėkmingai realizuojamu svarbiu socialiniu-ekonominiu projektu „Paslaugų smulkiam ir vidutiniam verslui parkas „Gariūnai“. Jį įgyvendinus, bus ypač pagerinta prekybos vietų kokybė, sukurtos naujos darbo vietos, iškils keturi paviljonai, kuriuose bus prekiaujama ūkininkų išaugintomis bei pagamintomis prekėmis.

REKLAMA

Kreipdamasis į Gariūnų prekybininkus per vietinį turgavietės radiją, pirmininkas A. Kubilius pažymėjo, kad penkiolika metų sėkmingai funkcionuojantys Gariūnai sukūrę per 10 tūkst. darbo vietų smulkiems ir vidutiniams verslininkams, sugebėjo ne tik išgyventi pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis, bet dar ir sėkmingai vystyti bei plėsti savo veiklą. „Nuoširdžiai linkiu tos energijos ir tvirtybės, kurią jūs turite ir parodėte išgyvendami pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis. Pažadu, kad asmeniškai aš ir mūsų atstovai tiek Seime, tiek Vilniaus miesto taryboje prisidės prie to, kad smulkus ir vidutinis verslas užimtų tokias pat svarbias pozicijas Lietuvoje, kokias turi civilizuotos Vakarų Europos valstybės“, - sakė A. Kubilius.

REKLAMA
REKLAMA

Betarpiškai bendraudami su Gariūnų prekeiviais, TS-LKD atstovai išsakė savo kritišką poziciją dėl Vilniaus miesto nuotekų valyklos veiklos bei ketinimų šalia turgavietės statyti atliekų deginimo gamyklą. „Mes už tai, kad visuomenė privalo dalyvauti priimant sprendimus dėl konkrečios ūkinės veiklos, kuri gali lemti aplinkos kokybę ir gyvenimo sąlygas. Negali būti statoma atliekų deginimo gamykla už 900 metrų nuo Gariūnų, pažeidžiant higienines normas, ypač kai čia kasdien dirba ir apsilanko dešimtys tūkstančių žmonių“, - akcentavo A. Strelčiūnas.

Išradingi prekybininkai puikiai pateisino savo profesiją, sugebėję įtikinti TS-LKD pirmininką įsigyti pora kaklaraiščių, madingus marškinius, šiltus batus bei saldainių maišą. „Jūs perkate mūsų prekes, o mes iš tikros širdies atiduodame savo balsus už Tėvynės sąjungą“, - sakė linksmai nusiteikę Gariūnų verslininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų