REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Kirsty Welch (tv3.lt fotomontažas)

Ne veltui sakoma, kad nors meilė – vienas puikiausių jausmų žmogaus gyvenime, santuoka yra tikras darbas. Niekuomet nežinai, kada sutuoktinio jausmai gali pasikeisti, o ir iki galo savo antrąsias puses pažįsta ne visi.

9

Ne veltui sakoma, kad nors meilė – vienas puikiausių jausmų žmogaus gyvenime, santuoka yra tikras darbas. Niekuomet nežinai, kada sutuoktinio jausmai gali pasikeisti, o ir iki galo savo antrąsias puses pažįsta ne visi.

REKLAMA

Vienos moters istorija sudrebino internetą.

Jungtinėje Karalystėje gyvenanti Kirsty Welch dėl savo vyro Johno buvo pametusi galvą nuo pirmųjų dienų. Kirbirkštėlė tarp jų įsiplieskė jau pirmąją pažinties akimirką, ir nors po to kurį laiką nebendravo, susitikę po 10 metų jiedu netrukus susituokė.

Netrukus Kirsty ir Johnas ėmė laukti šeimos pagausėjimo – Johnas įrenginėjo kambarį jų pirmagimiui, o taip pat dirbo ilgas valandas kaip autobusų vairuotojas.

„Kai man nubėgo vandenys, Johnas vairavo mokyklinį autobusą. Jis iškart jį sustabė, paaiškino vaikams, kad šie turėtų palaukti sekančio, o pats išbėgo rėkdamas, jog jo žmona tuoj gimdys. Vaikai jį sveikino, o aš maniau, kad jis – tikras didvyris“, – apie nepaprastą savo mylimojo atsidavimą pasakojo Kirsty.

REKLAMA
REKLAMA

Tąkart jiems gimė mergaitė, o po kelių metų – ir sūnus.

„Mes susitarėme, kad aš rūpinsiuosi vaikais namie, o jis ir toliau dirbs. Deja, ilgos jo darbo valandos reikšdavo, kad jis nuo ryto iki vakaro dirbdavo, o grįžęs naktį iškart eidavo miegoti. Jis skųsdavosi, kad jam atsibodo darbas ir mano skundai“, – dabar prisimena Kirsty.

REKLAMA

Galiausiai bandydami pabėgti nuo rutinos, kartu su vaikais jiedu suplanavo kelionę į Lenkiją, vis dėlto Johnas jos metu ėmė elgtis keistai.

„Kol mes nagrinėjome miestą, jis eidavo keliais žingsniais priekyje, o kai pabandžiau jį pabučiuoti – nusuko veidą.

Galiausiai jis netgi atsisakė išeiti iš viešbučio – kol mes su vaikais vaikščiodavome, jis ilsėdavosi miegamajame“, – sakė nelaiminga žmona.

Reikalai nesitaisė ir po atostogų, o kadangi Johnas buvo itin tylus, ir nuolat įlindęs į savo telefoną, jo žmona ėmė įtarinėti, jog jis ją išdavinėja.

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių jis prisiekė, kad niekuomet taip nesielgtų, tačiau kitą rytą pats nusiėmė vestuvinį žiedą ir pripažino, kad daugiau mūsų santuokos tęsti nebegali. Tada jis prisipažino, jog išdavė savo žmoną.

Kaip vėliau išsiaiškino Kristy, jis ją išdavė su moterimi, su kuria niekuomet nebuvo susitikęs – paprasčiausiai jiedu bendraudavo internetu. Iš pradžių ji atskrido pas Johną iš Kinijos, o vėliau šis pareiškė, kad keliasi gyventi pas ją.

Kirsty neslėpė, kad tai ne tik sudaužė jos širdį – ji suprato, kad iš tiesų nė kiek nežino, koks žmogus yra jos vyras. Šis, savo ruožtu, tikino, jog ilgus metus nejautė tokios meilės, kokią pajautė moteriai, su kuria susipažino internete.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų