REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pikantiškomis nuotraukomis per Savivaldybių rinkimus išgarsėjusi žvaigždžių trenerė Rasa Vilkienė neslepia, jog dėl to, kaip atrodo, neretai sulaukia pavydžių žvilgsnių, tačiau ji tikina, kad žinomumas turi savo kainą.

Pikantiškomis nuotraukomis per Savivaldybių rinkimus išgarsėjusi žvaigždžių trenerė Rasa Vilkienė neslepia, jog dėl to, kaip atrodo, neretai sulaukia pavydžių žvilgsnių, tačiau ji tikina, kad žinomumas turi savo kainą.

REKLAMA

Tačiau dėl to, kad turėtų tokį kūną, žinoma moteris nemažai dirbo, o ir savo klientams yra griežta – kai kurie po jos treniruočių neslepia ašarų.

Laidoje „Prieš srovę“ R. Vilkienė atvėrė širdį bei papasakojo, kaip atrodo jos darbas.

Per rinkimus paviešinusi savo apsinuoginusios nuotraukas, kuriomis skatino balsuoti, Rasa negalvojo, kad tai sukels tokią patyčių audrą. Paklausta, kokių epitetų sulaukė, ji neslepia: „Kad aš esu nenormali, kad esu plastikos chirurgų auka, kad kaip aš galiu tyčiotis iš apvalių žmonių, juk mano darbas yra juos paguosti…“.

Ir nors dabar trenerė šias nuotraukas turi įsirėminusi savo svetainėje, prisiminimas, kaip reikėjo joms prisiruošti, ne toks jau malonus: „Man buvo nepatogu – visą kelią galvojau, kaip man reikės tai padaryti? Galvojau, kaip man reikės užsidengti tas zonas ir nueiti atsigulti taip, kad manęs nematytų?“

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto anot Rasos, fotografas buvo be galo malonus, o jos vyrui ramiai pasiūlė 3 valandas nueiti išgerti kavos.

Tačiau internete nuotraukos buvo įvertintos su įtūžiu. Moteris sakė, kad žmonės buvo itin pikti: „Kaip aš drįstu tokiuose metuose rodyti savo kūną, kokia aš egoistė, kaip negalvoju apie vaikus, nes jie nuo to kenčia, ką jūs galvojate, kad taip patenkinate pusę Lietuvos vyrų? Tačiau aš manyčiau, kad tai pakankamai didelis nuopelnas, jei aš nė neprisiliesdama galiu patenkinti vyrą. Tai yra menas, sakyčiau.“

REKLAMA

Taip pat laidoje ji papasakojo, su kokiomis problemomis dažniausiai susiduria moterys, kurios po jos treniruočių kartais nubraukia ir ašarą.

„Kodėl moteris blogai jaučiasi po gimdymo? Iki gimdymo dažnai jos būna daugmaž patenkintos. Po to jos priauga svorio, yra įpratusios valgyti už du, o dabar reikia valgyti tik už save, nebėra ant ko numesti kaltės, kad viskas čia leliukui. Gaunasi, kad tu turi laikytis, o tuo pačiu yra stresas, nes tu esi šalia vaikelio.

Tada jos pradeda būti piktos, vyras irgi piktas. Visoms moterims sakau – pagalvokite, kad kaip jūs atrodote, priklauso tik nuo jūsų. Ir niekas kitas čia nekaltas“, – sako Rasa.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ne tik moterys susiduria su sunkumais. Laidoje R. Vilkienė pasakojo, kad vyrams laikytis jos mitybos plano taip pat yra nelengva. Paklausta, ko vyrams trūksta jos sudarytame plane, Rasa sako: „Vyrai vakare nori pavalgyti, čipsus ir alų savaitgaliais supranta kaip savaime aiškius. Kada vyras yra patenkintas? Kai jis turi pinigų, kai jis yra sotus ir kai mylima moteris aprūpina jį seksu.“

Pati Rasa yra ir nebloga kulinarė – savo namuose ji visuomet turi varškės, kruopų, kiaušinių, daržovių. Tačiau taip pat neslepia, kad visur turi būti balasas: „Gal būsi kūda, bet būsi nelaiminga, nes būsi užsistresavusi ir vis tiek savęs nemylėsi.“

Vis dėlto pagimdžiusi 3 vaikus, R. Vilkienė galiausiai ryžosi ir krūtų plastinei operacijai – tai taip prisideda prie puikios jos išvaizdos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų