REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
48
Meilė dvigubai jaunesniam (tv3.lt fotomontažas)

Per dešimtmečius nusistovėjo tokie stereotipai: vyresnis vyras, jaunesnė moteris. Ir ilgą laiką niekas nieko nenorėjo, o gal ir negalėjo keisti.

48

Per dešimtmečius nusistovėjo tokie stereotipai: vyresnis vyras, jaunesnė moteris. Ir ilgą laiką niekas nieko nenorėjo, o gal ir negalėjo keisti.

REKLAMA

Yra gausybė teorijų, kodėl susiklostė tokia santykių struktūra ir vaidmenų pasiskirstymas. Vienos jų byloja, kad vyrai yra vizualai, todėl renkasi jaunesnes, sveikesnes moteris. Moterys savo ruožtu yra labiau emocionalios, todėl ieško vyro, turinčio gyvenimiškos patirties.

 

Pasak kitų teorijų, vyresnis vyras moteriai gali pasiūlyti stabilumą, o ir moteris bręsta kur kas greičiau nei vyrai.

Vis dėlto ir Lietuvos pramogų pasaulyje taip pat netrūksta porų, kuriose amžiaus skirtumas kartais perkopia net ne dešimtmetį, o kur kas didesnį amžiaus skirtumą.

Neišgąsdino 27-erių metų skirtumas

Arvydo Anušausko ir Linos Bulanovaitės meilės istorija dar 2014-aisiais sudrebino visą šalį. Tuo metu 51-erių istorikas, Seimo narys, pirmąkart viešumoje pasirodė su kur kas jaunesne savo studente.

REKLAMA
REKLAMA

Pora aukso žiedus sumainė 2015-aisiais. Tuo metu 51-erių istorikas vedė vos 24-erių magistrantę.

L. Bulanovaitė buvo pasipuošusi elegantiška, žemę siekiančia, suknele, kuri apnuogino pečius. Jaunavedžius sveikino būrys draugų ir artimųjų.

REKLAMA

27-erių metų skirtumas poros neišgąsdino ir jie vos po kelių mėnesių draugystės susižadėjo, o vėliau susituokė. Visgi daugeliui toks jaunos merginos sprendimas buvo nesuvokiamas ir smerktinas.

L. Bulanovaitė šių studijų metu buvo viena iš Istorikų dienų organizatorių, todėl į renginį turėjo pakviesti kelis žinomus žmones, baigusius Istorijos fakultetą. Tuo metu Seime praktiką atlikinėjusi mergina rado progą į jį pakviesti A. Anušauską.

Pora sakė, kad nuo pirmos bendravimo akimirkos jie rado kalbą – juo suvienijo meilė istorijai, bendros temos ir pokalbiai.

REKLAMA
REKLAMA

Žiniasklaidos kalbinta L. Bulanovaitė pabrėžė, kad jai nereikia bendramečio vaikino – jie, pasak jos, yra nesubrendę ir su jais neįdomu.

Meilę pakeitė neapykanta

2013-aisiais vasario mėnesį amžinąją meilę prisiekė ir šiuo metu teismo duris bevarstanti verslininko Andriaus Šedžiaus ir Monikos Kvietkutės-Šedžiuvienės pora.

Pora savo santuoką įteisino Šiaulių arenos VIP salėje, o puotą surengė Šeduvoje.

Monika su Andriumi susipažino 2010-aisiais, kai jai buvo vos 18 metų. Iškart po pažinties, Monika pradėjo puošti įvairių žurnalų viršelius, dainuoti pop grupėje bei dalyvauti televizijos laidose.

17 metų skirtumas poros neatbaidė nuo bendros ateities kartu, tačiau po poros metų pasirodė kalbos apie jų skyrybas. Tiesa, tąkart prašymus skirtis pora atsiėmė – jie sužinojo, kad laukiasi sūnaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visgi bėgant metams viskas pasisuko ir vėl ta pačia linkme – pora nusprendė skirtis ir sukti skirtingais keliais.

Skyrybų skandalas užvirė dar 2017-aisiais. Monika su sūnumi išsikraustė gyventi į Vilnių, Andrius liko Šiauliuose.

Jų santykių drama tapo bene pačia populiariausia tema Lietuvoje – tiek Andrius, tiek Monika dalijo komentarus žiniasklaidai.

Kiek vėliau pasklido kalbos, kad Monika turi naują mylimąjį, o Andrius – draugę. Būtent iš Šiaulių kilusi 20-metė Erdvilė Pilvinytė papasakojo, kad ji myli Andrių ir planuoja kurti su juo ateitį.

Visgi, apkalbas skleidžiantys internautai taip pat nesnaudžia, tad Erdvilės ir Andriaus santykiais nėra patenkinti visi. Apie juodu jau kurį laiką netylančios kalbos įtraukė ir vis dar esamą A. Šedžiaus žmoną Moniką. Ji buvo paviešinusi įvairius susirašinėjimus ir pykčius su vyru, taip galimai sukeldama dar didesnę dramą dėl subyrėjusios santuokos.

REKLAMA

Erdvilė, tv3.lt paklausta, ar nebijo galimo Monikos pykčio suabejojo: „Dėl ko ji turi pykti? Ir dramos dėl ko? Ji turi savo Dovydą, su kuriuo kuria naują šeimą. Nėra jai čia ko pykti ir kurti dramų.“

Pasidomėjus, kodėl praėjus ganėtinai ilgam laikui nuo apkalbų apie jųdviejų santykius pradžios, pora tik dabar nusprendė patvirtinti, kad ji ir A. Šedžius yra pora, mergina patikino: „Reikėjo laiko, kad abu įsitikintumėm, ar esame vienas kitam reikalingi.“

Nors E. Pilvinytė nepanoro atsakyti į klausimą, kaip į jos ir verslininko santykius reaguoja tėvai, ji pridūrė, ką mano dėl didelio savo ir mylimojo amžiaus skirtumo. „Daina Bosas, Antonovienė Vida... Kodėl jų taip neapkalba? Šedžius įdomesnis“, – naujienų portalui sakė mergina.

REKLAMA

Paklausta apie sužadėtuves Erdvilė ėmė juoktis: „Nėra kur skubėti“, – atsakė ji ir prisipažino, kad jaučiasi laiminga.

Pamilo milijonierių

Dar 2018-aisiais pasklido kalbos, kad viena gražiausių šalies moterų tituluojama Asta Valentaitė kuria ateitį su britų multimilijonieriumi Glenu Manchesteriu.

15 metų skirtumas nė kiek nesutrukdė poros jausmams – Asta šiuo metu gyvena tarp Vilniaus ir Londono, kur ji leidžia laiką su mylimuoju.

Garsi moteris viešėdama pas mylimąjį išbandė ir britų aukštuomenės mėgiamas pramogas: ji dalyvavo prestižinėse žirgų lenktynėse Askote bei išbandė jėgas stendiniame šaudyme, kurio metu stengiamasi pataikyti į paleistus į orą taikinius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pati Asta meilę į savo širdį įsileido po ilgo laiko – ji 2008-aisiais ištekėjo už verslininko Laimučio Pinkevičiaus, tačiau skirtingais keliais pasuko 2015-aisiais.

Kiek vėliau jos gyvenimą lydėjo skandalingi santykiai su Dovydu Rediku, bet po kelių metų tylos jos širdį užkariavo Glenas.

Santykiai nustebino ne vieną

Praėjusių metų sausio mėnesį Lietuvą sudebino netikėta žinia apie Ramūno Rudoko sužadėtuves bei vestuves – jis pasipiršo, o vėliau vedė, 28-eriais metais jaunesnę Justiną.

Apie savo asmeninį gyvenimą neatviraujantis vyras apie santykius su modeliu prisipažino sausio pradžioje socialiniame tinkle „Facebook“. Tuomet jis pasidalijo romantišku vaizdo įrašu.

REKLAMA

Aktoriaus išrinktoji Justina yra kilusi iš Skuodo, ji studijavo komunikaciją Vilniaus universitete, yra ragavusi modelio duonos, anksčiau priklausė „RUTA model management“ agentūrai.

Ši santuoka Justinai pirma, o R. Rudokui – antra. Anksčiau aktorius buvo susituokęs su pianiste Diana Rudokiene. Aktorius yra trijų vaikų tėvas. Su D. Rudokiene jis susilaukė dukters, su aktore Gabriele Kuodyte – taip pat dukters, o iš santykių su šokėja Katerina Voropaj – sūnaus.

Dabar Justina ir Ramūnas augina sūnų Raidą ir neatsidžiaugia bendru gyvenimu. 

Pamilo turtuolį 

Garsi šalies dviratininkė, olimpietė Modesta Vžesniauskaitė jau ilgą laiką vadinama Monako elito dama. Ji ateitį kuria su vienu turtingiausių pasaulio verslininkų, milijardieriumi Johnu Caudwelu.

REKLAMA

Moteris su mylimuoju susipažino prieš kiek daugiau nei 5-erius metus. Tąkart jie dalyvavo labdaringame dviračių maratone. Poros neišgąsdino 30-ies metų skirtumas ir jie nusprendė tapti pora.

Modesta sakė, kad norėtų jaunesnio vyro, tačiau yra, kaip yra. „Aš supratau, kad gyvenime negali gauti idealaus varianto ir vis tiek kažkur turi nukentėti. Mūsų santykių trūkumas – amžiaus skirtumas“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų