REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 6-ąją Meghan Markle ir princas Harry pagaliau sulaukė šeimos pagausėjimo – porai gimė sūnus.

Gegužės 6-ąją Meghan Markle ir princas Harry pagaliau sulaukė šeimos pagausėjimo – porai gimė sūnus.

REKLAMA

Vis dėlto kadangi hercogienė jau spėjo pagarsėti kaip tikra karališkųjų taisyklių laužytoja, tiek jos gimdymas, tiek ir pirmas pasirodymas viešumoje buvo visiškai kitokie, nei princo Williamo ir jo žmonos Kate.

Visų pirma, pirmasis Kate pasirodymas po visų trijų gimdymų įvykdavo beveik iškart – moteris kartu su Williamu žengdavo iš Lindo Wing ligoninės ir imdavo pozuoti susirinkusiems fotografams.

Tuo tarpu Meghan ir Harry pasirodė tik po dviejų dienų, praėjus kuriam laikui po gimdymo, o ir vieta, kurioje jie parodė savo sūnelį, buvo kita. Visi trys pozavo fotografams St. George koplyčioje.

Tiesa, tai galima paaiškinti tuo, jog iki galo taip ir nėra aišku, kur iš tiesų pagimdė Markle – namuose, ar ligoninėje, mat pranešimų buvo pačių įvairiausių. Vis dėlto pirmąją kalbą apie tai, kad jam ir Meghan gimė sūnus, Harry pasakė prie savo namų.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu ir tai, kad pozuodama fotografams, būtent K. Middleton būdavo ta, kuri laiko vaikelį. Šiuo atveju vaiką laikė ne Meghan, o Harry. O ir fotografų pagimdžius Kate buvo kur kas daugiau – į Meghan ir Harry fotosesiją buvo įleista iki 10 laimingųjų.

Ganėtinai skirtingai atrodė ir šių dviejų porų įvaizdžiai. K. Middleton ir princas Williamas visuomet rinkdavosi labiau kasdienę aprangą, o štai M. Markle liko ištikima prabangiems mados namams – ji pasirinko „Givenchy“ suknelę, o Harry pasipuošė kostiumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų