REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
Patricija Gadžijeva (nuotr. Organizatorių)

Trečiadienio popietę Lietuvos garsenybės paskyrė grožiui rinkosi į dehidratuotai odai skirtos linijos pristatymą.Viename iš sostinės restoranų vykusio renginio nepraleido būrys žinomų moterų.

54

Trečiadienio popietę Lietuvos garsenybės paskyrė grožiui rinkosi į dehidratuotai odai skirtos linijos pristatymą.Viename iš sostinės restoranų vykusio renginio nepraleido būrys žinomų moterų.

REKLAMA

Tarp jų – Patricija Gadžijeva, Julija Žižė, Liucina Rimgailė, stilistės Irina Cybina ir Ūla Kotryna Tulevičiūtė, laisvalaikio drabužių kūrėja Simona Starkutė, daininkė Ingrida Martinkėnaitė, vizažistės Neringa Čukinienė ir Justina Gafarovaitė, Miss Lietuva 2013 Rūta Elžbieta Pitkauskienė, žinomos nuomonės formuotojos Indrė Trusovė, Kamilė Dambrauskaitė, Greta Bitinaitė ir daugelis kitų.

Renginio metu žinomos moterys turėjo galimybę ne tik sužinoti apie veido odos priežiūros subtilybes iš ekspertų, bet ir susipažinti su naująja „Bioderma Hydrabio“ linijos ambasadore Evelina Navašinskaite, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvoje moterys nepakankamai dėmesio skiria odos priežiūrai ir susirūpina tik odos būklei stipriai pablogėjus. Besistengdamos užmaskuoti paviršutinius odos trūkumus, moterys dažnai nepastebi gilesnių odos problemų. Kaip dermatologinės kosmetikos lyderiai Lietuvoje, jaučiame atsakomybę šviesti visuomenę ir kalbėti apie vandens reikšmę odai bei patarti kaip tinkamai ją prižiūrėti,“ – teigia Lina Mikalkėnė, prekės ženklo rinkodaros vadovė Baltijos šalims.

REKLAMA

Mūsų oda kasdien kovoja su dehidratacija, sukelta žalingų aplinkos veiksnių – UV spindulių, šalčio, kondicionuojamo patalpų oro, žalingų įpročių ir daugelio kitų. Norint atkurti odos skaistumą, būtinas intensyvus odos drėkinimas, suaktyvinantis vandens cirkuliaciją ir giliuosiuose odos sluoksniuose.

Prekės ženklo dermatologinės kosmetikos specialistė, farmacininkė Ieva Sirutavičiūtė renginio metu supažindino su tinkamu odos drėkinimo rėžimu, paaiškino kaip atpažinti dehidratavusios odos simptomus bei kaip juos suvaldyti. Taip pat pristatė minėto prekės ženklo linijos produktus, kurie suaktyvina biologinę vandens apytaką visuose epidermio sluoksniuose ir saugo odą nuo išsausėjimo.

Naująja prekės ženklo linijos ambasadore tapo Evelina Navašinskaitė turinti išskirtinį, gilų ryšį su vandeniu – didelę savo vaikystės dalį ji praleido baseine, dabar dirba vaikų plaukimo trenere. Vanduo jai yra tarsi kitas, bet ne mažiau artimas, pasaulis: „Mano darbe vandens labai daug, per jį jaučiu jėgą, drąsą ir greitį. Vandenyje padedu kitiems atrasti gyvybiškai svarbius įgūdžius, mokau būti sveikiems ir susidraugauti su tekančia gyvybe. Vanduo – tarsi kitas pasaulis, pasineri ir išskrendi. Esi kitur, bet dviese, tu ir vanduo,“ – savo santykį su vandeniu apibūdina linijos ambasadorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų