REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią gegužę susituokusi, o spalį apie nėštumą oficialiai paskelbusi karališkoji pora – princas Harry ir Meghan Markle – pagaliau tapo tėvais. Porai gegužės 6-osios rytą gimė pirmagimis sūnus.

Praėjusią gegužę susituokusi, o spalį apie nėštumą oficialiai paskelbusi karališkoji pora – princas Harry ir Meghan Markle – pagaliau tapo tėvais. Porai gegužės 6-osios rytą gimė pirmagimis sūnus.

REKLAMA

Garsi pora taip pat praėjus vos dviem dienoms po gimdymo žiniasklaidai ir pasauliui parodė gimusį sūnų. Jo nuotraukos sparčiai išplito internete.

Pora fotografams pozavo Vindzoro pilyje. Laime švytinti šeima sakė, kad tėvystė buvo jų svajonė ir yra nuostabus dalykas, bet kol kas neatskleidė pasauliui pirmadienį gimusio kūdikio vardo.

Iškart po to, kai porai gimė sūnus, princas Harry užsienio žiniasklaidai davė komentarą. „Be galo malonu pranešti, kad man ir Meghan šį rytą gimė sveikas berniukas. Mama ir vaikas laikosi puikiai. Tai pati geriausia patirtis mano gyvenime“, – sakė jis.

Tiesa, koks vardas bus suteiktas sūneliui, pora dar nenusprendė.

Oficialioje poros „Instagram“ paskyroje pranešta, kad vaikelis sveria 3,2 kilogramo. Čia taip pat buvo paminėta, kad kitos detalės apie berniuką ir Markle bus paviešintos ateinančiomis dienomis. Šis vaikelis – 7-asis kandidatas į sostą.

REKLAMA
REKLAMA

Žinia, kad Markle išskubėjo gimdyti, žiniasklaidą buvo pasiekusi visai neseniai – vos prieš kelias valandas.

Dar anksčiau buvo gausų pačių įvairiausių žinių apie porai gimsiančio vaikelio lytį. Kai kurie spėliojo, kad porai gims netgi dvynukai, artima Markle draugė tenisininkė Serena Williams, gerbėjų teigimu, buvo netyčia išdavusi, kad jiems gims mergaitė, o štai per kūdikio sutiktuves Niujorke daugelis įtarė, kad jiems gims berniukas, mat susirinkusios moterys neslėpė mėlynos spalvos maišelių.

REKLAMA

Tiesa, likus kelioms savaitėms iki vaikelio gimimo Meghan ir Harry paskelbė, kad apie savo nėštumą viešai paskelbs tik po kurio laiko – iš pradžių jie sakė norėsiantys vaikeliu atsidžiaugti patys.

Primename, kad sklandė kalbos, jog savo vaikui planuoja samdyti ne vietinę, o auklę iš Jungtinių Amerikos Valstijų. Visi kiti karališkosios šeimos atstovai samdydavo aukles iš Jungtinėje Karalystėje įsikūrusio Norlando koledžo, specialiai ruošiančio asmenis darbui su vaikais.

Negana to, sklinda gandai, kad vietoje moters auklės Meghan galimai norės įdarbinti vyrą.

37 metų hercogienė, anot šaltinių, pagalbos vaiko priežiūrai ieško per specialias agentūras. Čia iškeltas reikalavimas, kad tinkamas kandidatas turėtų atsirasti jau per ateinančius 3 mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA

„Meghan aiškiai davė suprasti, kad pirmenybę teiktų amerikiečių, o ne britų tautybės asmeniui. Taip pat ji nori, kad jai dirbsiantis žmogus labiau jaustųsi ne kaip darbuotojas, o kaip šeimos narys“, – sako artimas karališkosios poros šaltinis.

Pasirodo, kad toks jos pasirinkimas įdarbinti amerikietį, turi rimtą paaiškinimą. „Jai tai svarbu – ji niekuomet neslėpė, o atvirkščiai, didžiavosi, kad turi amerikietiškų šaknų“, – pridėjo šaltinis.

„Taip pat jie neslepia ieškantys šiam darbui vyro. Tikėtina, kad per metus šis žmogus uždirbs apie 80 tūkst. eurų“, – daugiau detalių atskleidė šaltinis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų