REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Milita Daikerytė (tv3.lt fotomontažas)

Grožio salono „Studio M“ įkūrėja Milita Daikerytė atskleidė kokios makiažo tendencijos vyrauja šį sezoną.

28

Grožio salono „Studio M“ įkūrėja Milita Daikerytė atskleidė kokios makiažo tendencijos vyrauja šį sezoną.

REKLAMA

Pasak jos, šiuo metu tendencija yra ypač dėkinga stiprių makiažo įgūdžių neturinčiai merginai.

Nebijokite išryškinti savo unikalumo

Pamirškite apie stipriai maskuojančias makiažo priemones. Dar visai neseniai „ant bangos“ buvęs veido kontūravimas, kurio pradininkė Kim Kardashian jau – nebemadingas. Milita Daikerytė džiaugiasi: „Dabar tendencija skatina kiekvieną moterį ne keisti bruožus ir siekti „tobulo“ rezultato, kuris pateikiamas socialinėje erdvėje ar žurnalų viršeliuose, o išryškinti savo unikalumą ir išlaikyti autentiškumą. Kalbant apie kiekvieną sritį atskirai – maksimaliai išlaikyta veido tekstūra, nėra maskuojamos strazdanos, apgamai. Saulės įdegio efektas – bronzinės spalvos. Žvilganti oda – tapo siekiamybe.“ Vyraujančiam natūraliam makiažui reikia didelį dėmesį skirti sveikai ir prižiūrėtai odai, o tik tuomet atskleisti savo privalumus, naudojantis makiažo priemonėmis.

Visas dėmesys į antakius

Naujausios pavasario – vasaros grožio tendencijos diktuoja naują madą. Antakių sritis labai svarbi makiažo prasme. Šiuo sezonu patariama vengti griežtų antakių formų. „Tikriausiai ne vienas žmogus man paantrintų, kad žiūrint į veidą, šiuo metu viena iš labiausiai pastebimų zonų yra antakiai. Nėra keista, nes pastaruoju metu vyrauja ypač išraiškingų antakių tendencija. Antakiai – neryškinami ar formuojami, o vėlgi stengiamasi pabrėžti pačią antakio tekstūrą – plaukelius. Antakiai neturi atrodyti tobulai ir negali sukurti griežtos nuotaikos“, – pasakoja grožio specialistė.

REKLAMA
REKLAMA

Akių makiažo tendencijos

Šiltuoju sezonu darosi vis populiaresnis daug įgūdžių nereikalaujantis akių šešėliavimas. Grįžtame dešimtmečiu atgal, kai madinga buvo akių voką padengti viena spalva. „Dabar galima tiesiog pasirinkti spalvą ir ją padengti ant judamojo voko dalies. Jokių ypatingų šešėliavimų, akies formavimų. Taip pat, madinga grafiškos tekstūros, žaidžiant blizgučiais ar spalvomis. Nebemadinga ir klasikinis akių pravedimas. Artistiškai nubrėžti akių pravedimai. Tai gali būti pačios įdomiausios ir netikėčiausios formos“, – aiškina grožio salono įkūrėja.

REKLAMA

Norint neapkrauti akių ir suteikti natūralesnį įvaizdį, reikia pasakyti ne akių tušui. Taip sukuriant „nuogų“ akių efektą.

Paskutinis akcentas – lūpos

Norint suteikti veidui gyvybiškumo, reikia rinktis spalvas iš ryškių atspalvių. Vizažo specialistė pataria atkreipti dėmesį į lašišos, koralo ar burgundiškas raudonas spalvas. „Visai neseniai labiausiai trokštama buvo kūno spalva, kuria tobulai suformuojamos lūpos, tačiau dabar madingiau, kai lūpos neturi konkrečios, tobulai išbrėžtos formos. Rekomenduočiau rinktis „gyvesnes“, pastelines spalvas“, – aiškina mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Kasdieniam įvaizdžiui, rekomenduojama, lūpų dažus įtapšnoti į lūpų centrą.

Makiažo triukai tinkantys karštajam sezonui

Moterys, kurios visada nori atrodyti nepriekaištingai ir ilgiau išlaikyti savo makiažą, privalo žinoti šiuos triukus, kuriais pataria vadovautis M.Daikerytė:

• Matizuojantis makiažo pagrindas riebesnėms veido zonoms. Kompaktinė pudra (must have visais sezono laikais). Pradėjus kiek blizgėti, kompaktinės pudros dėka makiažas gali atrodyti lyg būtų ką tik padarytas.

• Karštoms vasaros dienoms – vandeniui atsparus tušas.

• Fiksatorius – ši priemonė padeda ilgiau išlaikyti makiažą.

• Norint maksimaliai išlaikyti natūralią veido tekstūrą – vietoj kreminės pudros naudoti veido drėkiklį.

• Norint suteikti veidui švytintį efektą – į kreminę pudrą įmaišyti skystą highlighterį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų