REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Simona Milinytė (nuotr. asm. archyvo)

Los Angeles gyvenanti lietuvė dainininkė ir aktorė Simona Milinytė, dar kitaip žinoma kaip Simonna, šiomis dienomis ypač laiminga.

9

Los Angeles gyvenanti lietuvė dainininkė ir aktorė Simona Milinytė, dar kitaip žinoma kaip Simonna, šiomis dienomis ypač laiminga.

REKLAMA

Mergina sulaukė ypatingo svečio – savo tėčio, kuris atvyko aplankyti Simonos ir praleisti keletą savaičių su ja Kalifornijoje, rašo pranešime spaudai.

 

„Labai sunku gyventi toli nuo šeimos. Man artimieji yra pats svarbiausias dalykas pasaulyje, todėl būti toli, yra ypač sunku. Nors ir kelis kartus per dieną kalbame vaizdo skambučiais, tačiau tai tikrai nėra taip, kaip leisti laiką kartu“, – sako Simonna.

Simona su tėčiu laiką leido įdomiai, jie ne tik aplankė filmų pristatymus, dalyvavo renginiuose, tačiau spėjo ir pakeliauti: atlikėja feisbuko ir instagramo paskyrose dalijosi linksmomis nuotraukomis iš kelionės į Las Vegasą, kuriame su tėčiu praleido keletą dienų.

„Laiką praleidome tikrai įdomiai ir aktyviai. Aplankėm ir įdomias vietas Los Angele, ir į Las Vegasą spėjome nulėkti keletui dienų. Buvo nepaprastai smagu, kelionę suplanavome labai netikėtai. Tėtis paskutinį kartą Las Vegase buvo gan seniai, o man tikrai reikėjo keleto dienų atitrūkimo nuo visų darbų, čia Los Angele.

REKLAMA
REKLAMA

Iš anksto nieko neplanavome, todėl kelionė gavosi tikrai netikėtai, tačiau taip juk ir yra smagiausia! Apžiūrėjome miestą, aplankėme įdomias vietas, buvome užsukę į kazino, juk tai Las Vegasas! Tačiau smagiausia yra tai, kad galėjome praleisti laiką kartu“, – šypsosi atlikėja.

REKLAMA

„Nors ir per tėčio vizitą turėjau keletą filmavimų, bei kitokių darbų, tačiau stengiausi visus darbus kiek įmanoma atidėti vėlesniam laikui, kad kuo daugiau praleisti laiko kartu su tėveliu. Esu tikra tėčio mergaitė, todėl mano ryšys su tėčiu yra be galo stiprus.

Gaila, kad tėčiui tenka grįžti į darbus ir jis negali pabūti ilgiau, tačiau žinau, kad greitai ir vėl pasimatysime. Kaip ir šiuo metu, derinuosi darbus, kad tarp filmavimų grįžčiau visų aplankyti į Lietuvą. Turiu kelis filmavimus šią vasarą, vienas iš jų bus filmuojamas jau birželį. Jame vaidinsiu su Tara Reid ir „Policijos Akademija“ filmų žvaigžde Steve'u Guttenberg'u. Kai tik gausiu filmavimų tvarkaraščius, iškart planuosiuosi laiką grįžimui į Lietuvą“, – sakė Simonna.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų