REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Indrė ir Mantas Stonkai (nuotr. Fotodiena.lt)

Gegužės 3-iąją garsus šalies komikas bei laidų vedėjas Mantas Stonkus minėjo ypatingą dieną – jam suėjo 32-eji.

23

Gegužės 3-iąją garsus šalies komikas bei laidų vedėjas Mantas Stonkus minėjo ypatingą dieną – jam suėjo 32-eji.

REKLAMA

Mantas savo paskyroje taip pat pasidalijo ir nuotaikingais kadrais iš gimtadienio šventės.

Beveik 200 tūkst. gerbėjų armija socialiniame tinkle „Instagram“ turintis vyras sulaukė pačių gražiausių sveikinimų iš savo sekėjų bei draugų.

„Maestro, būk pasveikintas“, „Su gimtadieniu“, „Sveikinu ir apkabinu“, „Būk laimingas“ – rašė internautai.

Tiesa, buvo ir tokių internautų, kurie pastebėjo, kad nuotraukoje šalia Manto nėra jo žmonos Indrės.

Vienas internautas taip pat pasidalijo komentaru: „Indrė fotografuoja, kad kadre nėra?“, o kitas rašė: „Žmonos nėra, karjerą daro...“

REKLAMA
REKLAMA

Santykių krizė?

Primename, kad buvo manoma, jog aktoriaus Manto Stonkaus ir jo žmonos bei televizijos laidų vedėjos Indrės Stonkuvienės šeimą ištiko santykių krizė.

REKLAMA

Asmeninėmis nuotraukomis socialiniuose tinkluose besidalinanti šeimyna anksčiau drąsiai demonstruodavo meilę vienas kitam, tačiau kurį laiką pora vis daugiau laiko praleido atskirai. Socialiniuose tinkluose kuri laiką buvo nematyti jų nuotraukų, o M. Stonkus netgi pastebėtas be žiedo.

Pora apie skyrybas kalbėti nepanoro ir vengė bet kokių kalbų. Susisiekus su Indre, ir paklausus, ar gandai yra teisingi, ši komentuoti atsisakė, teigdama, jog tai – tikra nesąmonė.

„Nemačiau jokių publikacijų. O dieve tu mano, aš esu išvykusi, dabar dirbu, tikrai nekomentuoju tokių nesąmonių“, – tada naujienų portalui tv3.lt sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad moteris buvo teisi, neseniai Mantas instagramo paskyroje pasidalijo šilta nuotrauka, kurioje pozavo visa Stonkų šeima. Visų veidus puošė šypsena, o Mantas didžiavosi savo vaikų pasirodymu teatro šventėje.

„Mano vaikų teatro šventė, buvo kokius 3 kartus profesionalesnė už „Auksinių kryžių“ ceremoniją,“ – po nuotrauka rašė vyras.

Trūko kantrybė

Kelios valandos prieš pasirodant šeimos nuotraukai, M.Stonkus ne juokais plūdosi keiksmais.

Ilgą laiką įvairiausios Lietuvos pramogų pasaulio garsenybių gyvenimo subtilybės yra aptarinėjamos slaptame forume „Discord“. Čia tūkstančiai internautų, užsislėpę po slapyvardžiais, narplioja pačias įvairiausias temas. Viena tokių – Stonkų santykiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Internetiniame forume netrūksta įvairių teorijų, kas galėjo nutikti jų šeimai bei kodėl jie nieko nekomentuoja. Internautai stebi kiekvieną poros žingsnį ir kiekvieną vaizdo įrašą, kuriuo jie pasidalija.

Antradienio pavakarę Mantas Stonkus nebesusitvardė ir savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo žinute, kurioje netrūko necenzūrinių žodžių.

„Linkėjimai nuo manęs visoms discordo mažulėms“, – rašė Mantas.

Vyras skelbė, kad nėra normalu mesti kaltinimus vyrui, turinčiam šeimą. „Aš tavęs niekada su niekuo nesumaišyčiau, nes tu esi niekas. Tu esi labiau niekas už paprastą, pilką šaligatvio plytelę, nes jos visos vienodos, kaip ir tavo forumiuku šliū@#%, ant jų visi vaikšto su batais, spjaudo ir mėto nuorūkas. Tu net mano skreplio neverta, smirdanti provokatore“, – rėžė M. Stonkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų