REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Inga Norkutė (nuotr. Organizatorių)

Žinoma aktorė Inga Norkutė jau kelerius metus demonstruoja ypatingą figūrą – itin suliesėjusi moteris pakeitė savo gyvenimo būdą ir šiuo sprendimu be galo džiaugiasi.

30

Žinoma aktorė Inga Norkutė jau kelerius metus demonstruoja ypatingą figūrą – itin suliesėjusi moteris pakeitė savo gyvenimo būdą ir šiuo sprendimu be galo džiaugiasi.

REKLAMA

„Aš nebevalgau, o lesu“, – juokdamasi apie mitybos įpročius pasakojo žinoma aktorė Inga Norkutė, gegužės 3-ąją mininti savo 47-ąjį gimtadienį.

Niekada puikios nuotaikos nestokojanti aktorė su gerbėjais pasidalijo pavasariška nuotrauka.

„Nes man TIK... 47“, – po nuotrauka rašė Inga.

Moteris atrodo puikiai nusiteikusi, o ir gali pasigirti puikiomis kūno formomis. Prieš dvejus metus Ingos gyvenimą aplankė nemalonūs pokyčiai – po keturių santuokos metų ji išsiskyrė su aktoriumi Aurimu Žviniu.

Aurimas su nauja mylimąja iškart sukūrė šeimą, susilaukė ir pirmosios atžalos. O Inga taip pat nestovėjo vietoje, iš naujo pražydo ir gerbėjus nustebino puikiomis kūno formomis.

REKLAMA
REKLAMA

Pakeitė mitybą

Anksčiau tv3.lt portalui I. Norkutė papasakojo apie pasikeitusią mitybą: „Valgau mažiausiai penkis kartus per dieną ir itin nedideliais kiekiais.“

REKLAMA

Jos pusryčiai yra vidurdienį. Jie dažniausiai būna lengvi ir be pieno produktų ar košių. Pavyzdžiui, dienos pradžiai aktorė renkasi žalumynų kokteilį su avokadu.

„Nesu „karbonadinė“. Ir pieno produktų atsisakiau prieš maždaug dvejus metus. Majonezo šaukštą įdedu nebent į mėsos marinatą. Retai valgau ir kiaulieną. Na, bet cepelinu kartais susigundau“, – sakė I. Norkutė.

Aktorė pabrėžė mėgstanti žuvį ir... alkio jausmą. Jei reikia energijos, ji suvalgo obuolį, riešutų, chalvos, džiovintų abrikosų ar razinų.

„Riešutų su savimi turiu visada – rankinėje ar kišenėse. Kai leki, dirbi, tuomet nėra kada galvoti apie maistą“, –sakė I. Norkutė.

REKLAMA
REKLAMA

Pašnekovė šypsosi – nors daugelis galvos, kad tai – reklama, iš tiesų ji kalba nuoširdžiai. „Lietuviškas maistines skaidulas „Colonwell“ aš atradau atsitikinai. Tuomet, kai labiau rūpėjo sveikatos, o ne svorio metimo klausimas. Žinoma, puiku, kai tai pavyksta dar ir suderinti, tad, dabar man maistinės skaidulos dažnai tampa vakarienės pakaitalu“, – sakė aktorė.

I. Norkutė patikina – niekada aktyviai dietų nesilaikė. Jai svorį kontroliuoti pavyksta atsirenkant maisto produktus ir daug dirbant.

„Daugiausiai esu svėrusi 85 kilogramus. Dabar svarstyklės rodo 66… Lyg ir nieko ypatingo nedariau, savęs nekankinau, o tiesiog kai ko atsisakiau ir ėmiau dažniau užkandžiauti rinkdamasi sveikus produktus“, – sakė sukaktuvininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pastarąsias savaites jai kontroliuoti suvartojamo maisto kiekį padėjo ir sugedęs šaldytuvas. Kai jo nėra namuose, pasak aktorės, net ir laisvą vakarą nebekyla noras kuo nors pasilepinti. Tačiau I. Norkutė šypsosi – dienos be gyvybiškai svarbaus buitinio prietaiso tuoj baigsis – jį mylimai bičiulei gimtadienio proga nutarė padovanoti draugai.

„O šiaip geriausia dieta yra meilė, darbas ir geras seksas!“, – atviravo aktorė.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų