REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Tarsi dvynės: mama su dukra stebina savo išvaizda (nuotr. Instagram)

Pradėti sportuoti – niekuomet nevėlu. Tai įrodo ir dviejų vaikų mamos Jeannette Hall pavyzdys. Socialiniuose tinkluose sužibėjusi moteris visiškai atvirai su gerbėjais dalijasi kelionės į sveikesnį bei gražesnį rytojų akimirkomis.

10

Pradėti sportuoti – niekuomet nevėlu. Tai įrodo ir dviejų vaikų mamos Jeannette Hall pavyzdys. Socialiniuose tinkluose sužibėjusi moteris visiškai atvirai su gerbėjais dalijasi kelionės į sveikesnį bei gražesnį rytojų akimirkomis.

REKLAMA

Retas, kuris patikėtų, kad 62-ejų moteris dabar atrodo visiškai kitaip, nei atrodė prieš dešimtmetį. Šiandien žinoma moteris pavydėtinos figūros bei savijautos. Daugelis negali patikėti, kad ji su savo dukra – ne seserys, o mama ir dukra.

Vaizdu veidrodyje nepatenkinta Jeannette nusprendė imtis kokių nors priemonių. Pradėjusi domėtis sveika mityba ji net nesitikėjo, kad taip greitai pasieks tokių rezultatų.

„Nusprendžiau praturtinti savo mitybą daržovėmis, atsisakiau miltinių patiekalų. Į savo dienos režimą įtraukiau sportą... Nustojau gailėti savęs ir ieškoti pasiteisinimų“, – „Dailymail“ teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, moteris pabrėžė, jog anksčiau besilaikydama įvairių dietų ji darydavo vieną ir tą pačią klaidą – ji badaudavo.

„Supratau, kad kuo daugiau sveikesnio maisto valgau, tuo geriau jaučiuosi ir gražiau atrodau. Jei anksčiau rinkdavausi „bado“ dietą, dabar valgau daug vištienos, kalakutienos, jautienos bei žuvies. Taip pat vartoju daug sveikųjų riebalų“, – teigė ji.

REKLAMA

Moteris į savo kasdieninę rutiną taip pat įtraukė ir aktyvias kardio treniruotes – jų metu dažniausiai ji bėgioja ant takelio ar mina dviračiu.

Sveikai besimaitinanti moteris taip pat yra ir dietologė, todėl dažnas į ją kreipiasi norėdamas atsikratyti svorio. Moteris įvardijo, kad dažna moteris, norinti numesti svorio, daro esmines klaidas, besikartojančias metai iš metų.

Viena jų – kardinaliai sumažintas kalorijų skaičius. Tai, pasak moters, yra vienas didžiausių trikdžių, norint užtikrinti laipsnišką svorio kritimą.

„Moterys nori greitų rezultatų. Aš jas puikiai suprantu, tačiau greitai nukritęs svoris taip pat greitai ir sugrįžta, todėl reikėtų pasidomėti kiek plačiau. Kardinaliai sumažindamos kalorijų skaičių pakenksite sau, užsidarysite į ratą, kuris neleis jums numesti svorio“, – pasakojo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, Jeannette pridūrė, jog sėkmė į mažėjantį svorį – labai paprastai pasiekiama. Tereikia atsikratyti dviejų ingredientų: rafinuoto cukraus ir dirbtinių saldiklių.

„Šie produktai turi būti išbraukti iš jūsų maisto raciono jau šiandien. Patikėkite manimi, taip padėsite ne tik savo sveikatai, bet taip pat ir sumažinsite svorį“, – šyptelėjo moteris.

Ji taip pat pridūrė, jog saldumynų poreikį sumažinti gali sveiki užkandžiai: natūralus riešutų sviestas, vaisiai, džiovintos uogos be cukraus, sėklos, juodasis šokoladas, morkos, humusas. „Tereikia leisti savo fantazijai kurti patiekalus – patikėkite, gailėsitės to nepabandę anksčiau“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų