REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Kendall Jenner/ Lauren Pope (nuotr. SCANPIX)

Viešuose renginiuose, kuriuose nesiliauja mirgėti fotoaparatų blykstės, garsenybės, aktorės ir kitos žvaigždės neriasi iš kailio norėdamos atkreipti į save dėmesį.

18

Viešuose renginiuose, kuriuose nesiliauja mirgėti fotoaparatų blykstės, garsenybės, aktorės ir kitos žvaigždės neriasi iš kailio norėdamos atkreipti į save dėmesį.

REKLAMA

Vienos jų daug dėmesio sulaukia dėl savo unikalaus ir rafinuoto skonio, tuo tarpu kitos į save dėmesį atkreipia vilkėdamos vos kūno grožybes dengiančius apdarus.

Pažvelkite į žvaigždes, kurios ant raudonojo kilimo nepabijojo pasirodyti vilkėdamos ganėtinai provokuojančiais drabužiais.

Micaela Schaefer

Jei nesate labai garsi, bet norėtumėte tokia būti, galite pasielgti kaip Vokietijos bikinių modelis Micaela Schaefer. Tarptautiniu mastu ne itin žinoma vokietė Berlyne vykusios filmo „Vyrai juodais drabužiais III“ premjeros metu sulaukė daug dėmesio, nes jos suknelė parodė daugiau nei buvo tikėtasi.

Christina Hendricks

Į filmo „Ir kaip ji viską suspėja?“ premjerą aktorė Christina Hendricks atvyko pasidabinusi prabangaus raudono audinio suknele, kuri ypatingai išryškino didelę moters krūtinę.

REKLAMA
REKLAMA

Lauren Pope

„Towie“ žvaigždė Lauren Pope prajusių metų filmo „Saulėlydis: brėkštanti aušra“ premjeroje pasirodė vos iš dviejų atlasinių juostų pasiūta suknele, sujuosta per liemenį.

REKLAMA

Candice Boucher

Pietų Afrikos modelis Candice tarptautiniame Kanų festivalyje paliko be žado ne tik fotografus, bet ir susirinkusius svečius. Perregima suknele pasidabinusiai Candicei, akivaizdu, kuklumas - ne prie širdies.

Jodie Marsh

2006 metų filmo „Tokia jau mano dalia“ premjeroje Jodie atrodė, išties, išskirtinai. Ji buvo pasipuošusi kaubojaus tipo kombinezonu, kuris ties krūtine buvo sujuostas tik dirželiu, slepiančiu spenelius.

Estelle Desanges

Ši suknelė neleidžia mums pamiršti, kad Estelle vis tik yra porno-žvaigždė. Taip vilkėdama ji atvyko į filmo „Įkalinti pragare“ premjerą, 2009 metais.

REKLAMA
REKLAMA

Kim Kardashian

Grožio apdovanojimuose pasirodžiusi moteris vilkėjo juoda suknele, kurios iškirptė prikaustė žvilgsnius. Kartu su stilistu Chrisu Appletonu pasirodžiusi Kim nė kiek nesigėdydama rodė tobulas kūno formas.

Tiesa, tik akyliausi pastebėjo, kad iki nesėkmės trūko vos milimetro – jei Kim būtų nevaržiusi savo judesių, paparaciai būtų užfiksavę jos apnuogintas krūtis.

Kendall Jenner

Po „Oskarų“ įteikimo ceremonijos vykusiose dūzgėse 23-erių modelis pasirodė su ypač įmantria suknele.

Kendall kojos buvo visiškai apnuogintos, o intymios vietos pridengtos lengvai krentančia medžiaga. Gerbėjai spėja, kad mergina ant raudonojo kilimo pasirodė be kelnaičių. Nors paparacai stengėsi padaryti kuo pikantiškesnių nuotraukų, panašu, kad Kendall puikiai pavyko visą vakarą dengti savo grožybes.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų