REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Izabelė Kuzelytė (nuotr. Vido Černiausko)

Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo antrąjį tiesiogiai transliuotą „Lietuvos talentų“ pusfinalį. Jo metu paaiškėjo du dalyviai, kurie pateko į šou superfinalą.

4

Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo antrąjį tiesiogiai transliuotą „Lietuvos talentų“ pusfinalį. Jo metu paaiškėjo du dalyviai, kurie pateko į šou superfinalą.

REKLAMA

Daugiausiai žiūrovų balsų surinko Izabelė Kuzelytė. Dėl išlikimo prieš teisėjų teismą stojo šokėjų grupė „Viduramžiai“, bei Violeta ir Audrius. Už romantiškąją šokėjų porą Violetą ir Audrių balsavo Marijonas, o už „Viduramžius“ Ineta ir Justinas. „Viduramžiai“ ir Izabelė pateko į superfinalą.

Pirmieji į sceną žengė „Lili kids red studija“. Šokančių vaikų grupė sulaukė teisėjų pagyrų. „Vaikai, jus viską padarėte puikiai“, – džiaugėsi Justinas Jankevičius.

Pilvo šokėjai Jakaterinai Kriukovai žiūrovai negailėjo plojimų. „Man pasirodymas buvo labai gražus, dar geresnis nei praeitą kartą“, – gyrė Ineta Stasiulytė.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkas Naglis Mačėnas privertė Inetą paspausti raudoną mygtuką, tiesa, tai padarė po vyro pasirodymo. „Nenorėjau sugadinti tokios gražios šventės, bet kažko trūko“, – kalbėjo Ineta.

REKLAMA

Žonglieriai broliai Tomas ir Rokas žiūrovus stebino ypatingais triukais, ore mėtė net peilius. Šviečiančios neoninės spalvos, muzika ir choreografija patiko teisėjams. „Esate labai artistiški, į jus labai smagu žiūrėti, esate verti pagarbos“, – gyrė Justinas.

Romantiškiausia talentų pora, šokėjai Violeta ir Audrius stebino gatvės stiliaus šokiu. „Jūsų pasirodymas profesionaliai sudėliotas, esate labai tikslūs“, – buvo sužavėta Ineta.

Akordeono ir mušamųjų duetas, Dominykas ir Gytis nustebino ypač energingu pasirodymu. „Atsibudau tokios nuotaikos, kaip šie vyrai, norėjau ir aš taip išsitaškyti“, – sakė Ineta. „Labai smagu, kai žmonės ieško naujų būdu ir kelių sukurti gerus pasirodymus, jūs esate protingi vyrukai“, – gyrė Marijonas Mikutavičius

REKLAMA
REKLAMA

„Modus dance kids“ – jaunieji šokėjai jau nuo pačių pirmų atrankų savo pasirodymu nustebinę teisėjus. Šokėjai ir vėl nepaliko abejingų, teisėjai vieningai sutarė, kad pasirodymas buvo išties įspūdingas

Fizikas Pijus Vaškevičius talentų sceną pavertė laboratorija ir atliko įvairius eksperimentus. Salė Pijui ir jo komandai plojo atsistojusi. „Nuoširdžiai, manau esate įdomiausi dalyviai šių metų talentų scenoje“, – gyrė J. Jankevičius.

Skrabalų virtuozas Ginas Baladinskas parodė, kad į pusfinalį jos pateko ne veltui. „Matosi, kad esi visiškai pasiruošęs, pasirodymas buvo puikus“, – sakė I. Stasiulytė.

Į populiarumo viršūnes šovęs reperis Džeilandas drebino Lietuvos talentų sceną. Šou sulaukė labai daug plojimų – teisėjai gyrė berniuką kaip įmanydami. „Broli, tu esi žvaigždė, repuoji geriau nei kai kurie mūsų scenos profesionalai“, – kalbėjo Justinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šokėjų grupei „Viduramžiai“ visa salė plojo atsistojusi, teisėjai buvo nustebinti šokėjų talentu. „Čia buvo magija, kaip jums pavyko?“, – klausė Ineta.

Auksinio mygtuko paspaudimo sulaukusi šokėja Izabelė Kuzelytė vainikavo talentų pasirodymus. Akrobatinius triukus atlikusi mergina apstulbino visą salę. „Kai žiūriu į tave, suprantu, kad kai kurie žmonės yra stebuklas šioje žemėje“, – negailėjo pagyrų Marijonas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų