REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Viktorija Arlauskienė su vyru, Darjušas ir Edita Lavrinovičiai, Agnė Bilotaitė (tv3.lt fotomontažas)

Nėštumas – bene gražiausias etapas moters gyvenime, kupinas vilčių ir džiaugsmingo laukimo. 

37

Nėštumas – bene gražiausias etapas moters gyvenime, kupinas vilčių ir džiaugsmingo laukimo. 

REKLAMA

Kol Didžiojoje Britanijoje skaičiuojamos paskutinės akimirkos, kada pasaulį išvys pirmoji Sasekso kunigaikštienės Meghan Markle ir princo Harry atžala, Lietuvoje taip pat gausus būrys pramogų pasaulio garsenybių laukia šeimos pagausėjimo. 

Laukiasi trečiosios atžalos

Dar šių metų pavasario pradžioje „Lietuvos garbė“ apdovanojimuose pasirodžiusi Edita Lavrinovič sukėlė tikrą apkalbų lavina – jos apranga užminė mįslę, kad moteris laukiasi trečiosios atžalos.

Suapvalėjusį pilvuką moteris slėpė po prigludusia suknele, tačiau tąkart atsakė, kad tai – valgymo pasekmė.

Paklausta apie stilių, moteris buvo atviresnė: „Sukneles ir drabužius prieš renginius renkuosi ilgai negalvodama. Ką sugalvoju, tą ir rengiuosi. Viskas būna ekspromtu, daugiausiai pasiruošimui skiriu pora valandų“, – kalbėjo krepšininko žmona.

REKLAMA
REKLAMA

Darjušas ir Edita Lavrinovičiai sausio mėnesį laidoje „Raudonas kilimas“ prasitarė, kad labai norėtų sulaukti šeimos pagausėjimo ir yra tam pasiruošę.

REKLAMA

Prieš keturiolika metų atšoktos vestuvės tik dar labiau sustiprino Darjušo ir Editos tarpusavio santykius, o iš judviejų meilės gimė ir du nuostabūs sūnūs. Laidoje „Raudonas kilimas“ pora atskleidė – jiedu norėtų susilaukti ir daugiau vaikų.

„Aš esu vienturtė, todėl nežinojau, koks geras jausmas yra turėti brolių ar sesių. Buvau tikra, kad ir savo šeimoje turėsiu vieną vaikelį ir man to užteks. Tačiau Darjušas pakeitė mano nuomonę ir dabar, kai turime du sūnus, vis dažniau pagalvojame, kad norėtumėm ir daugiau vaikų... Norime didelės šeimos“, – atviravo Edita.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ką reiškia būti krepšininko žmona, Edita pasakojo, kad dėl nuolatinio gyvenamos vietos keitimo ji niekada nejutusi jokios naštos. Priešingai – gyvenimas skirtingose šalyse tik praplėtė akiratį tiek jai, tiek vaikams.

„Aš nemanau, kad tai buvo pasiaukojimas. Priešingai, tai tarsi gyvenimo dovana – mes daug keliavom, gyvenome puikiuose miestuose, susipažinome su kultūra. Taip pat vaikai daug pamatė, todėl manau, kad tai tik privalumas, o ne našta. Man niekada nebuvo sunku, tiesiog susikrauni lagaminus, susikrauni vaikus, gyvūnus ir skrendi“, – laidoje pasakojo Edita.

Palygino du nėštumus

Politikė Agnė Bilotaitė (37) šiuo metu su vyru Gintu taip pat gyvena laukimo akimirkomis. Garsi moteris antrąkart taps mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiek anksčiau ji žinia apie nėštumą pasidalijo savo „Facebook“ paskyroje.

„Pavasaris – nuostabus metų laikas. Į Lietuvą sugrįžta gandrai... Ties mūsų namais šiemet jie stabtelėjo ilgėliau.

Taip, tiems, kurie jau manęs teiravosi, galiu patvirtinti, kad mūsų šeima gyvena laukimu. Ir tai yra didžiausia palaima, begalinis džiaugsmas ir gražiausia, kas mums galėjo nutikti“, – skelbė politikė savo paskyroje.

Primename, kad politikė A. Bilotaitė pirmagimio susilaukė dar 2017-aisiais. Sūnui ji su vyru Gintu suteikė lietuvišką vardą – Joną.

Atskleidė skirtumus

Anksčiau tv3.lt kalbinta moteris sakė, kad yra puikios nuotaikos, tačiau neslėpė nerimo gaidelių: moteris žinojo, kad dabar turės derinti ir laiką, skirtą pirmagimiui sūneliui Jonui, ir darbą Seime, ir laiką sau, kuris tiesiog būsimas kiekvienai besilaukiančiai.

REKLAMA

„Nėštumas – pats gražiausias periodas gyvenime. Tai tampa pakankamai pastebima, tos paslapties nelabai įmanoma paslėpti. Juolab, kad tai yra džiaugsmas, o ne kokia paslaptis“, – pasakojo moteris.

Vis tik ji buvo atvira – pirmasis ir antrasis nėštumas skyrėsi iš esmės. „Nors pats savaime nėštumas nekeičia mano gyvenimo, tačiau viskas keičiasi tada, kai namuose jau yra vienas vaikelis.

Kai laukiausi pirmą kartą, ne viską žinojau, viskas buvo pirmą kartą. Antrą kartą viską žinai, supranti, kas darosi su kūnu, nuotaika, suvoki, kas bus ir gali prognozuoti“, – sakė Seimo narė.

Pasikliauja intuicija

Agnė prisipažino skaitanti nemažai mokslinių straipsnių ir psichologinių knygų apie tai, kaip skiriasi vaikai priklausomai nuo to, kelinti šeimoje jie gimė.

REKLAMA

„Teorinės informacijos tikrai turiu, tačiau žiūrėsime, kaip viskas bus praktiškai. Vis tik dažniausiai aš remiuosi vidine intuicija.

Tik pati mama gali geriausiai suprasti, kada yra teisi. Kartais nereikia nieko skaityti – patys geriausiai juntame, kaip ir ką daryti yra teisingiausia“, – sakė moteris.

Pranešė socialiniuose tinkluose

Merginų grupės „Pinup Girls“ narė Viktorija Arlauskienė su vyru Kęstučiu jau visai netrukus savo šeimą papildys dar vienu nariu – jie laukia pirmagimio.

Žymi moteris žinia pasidalijo socialiniuose tinkluose.

Primename, kad apie nėštumą Viktorija paskelbė balandžio 2-ąją. Moteris savo paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje demonstravo vis labiau didėjantį pilvuką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pagaliau prisiruošiau pasidalinti šia gražia žinia su visais. Kadangi jau matosi iš akių, tai parodysiu ir pilvuką. Kaip ir minėjau anksčiau, pas mus viskas vyksta beveik kas pusmetį...“, – šyptelėjo ji.

Viktorija aukso žiedus su vyru Kęstučiu sumainė dar praėjusių metų vasarą – birželio 16-ąją Šv. Mikalojaus bažnyčioje.

Nuotakos stiliumi rūpinosi ir gera jos bičiulė, partnerė ne tik scenoje, bet ir gyvenime – atlikėja ir drabužių kūrėja Simona Nainė. Ji sukūrė suknelę ne tik sau, bet ir nuotakai.

Tą dieną Viktorija vilkėjo minimalistinę baltos spalvos suknelę su ilgomis rankovėmis, be gilių iškirpčių.

Lemtingasis „taip“

Primename, kad pora susižadėjo 2017 metais, prieš Kalėdas.

Ypatingai jaukų vakarą V. Sutkutė iš savo mylimojo Kęstučio Arlausko sulaukė romantiško prašymo tekėti. Lemtingąjį „taip“ mergina ištarė atvira ir džiaugsminga širdimi.

REKLAMA

„O taip! Pačios nuostabiausios Kalėdos! Myliu be galo“, – viešai savo socialiniame tinkle „Facebook“ džiaugėsi dainininkė.

Grupės „Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė savo gyvenimo neįsivaizduoja be sporto ar aktyvių fizinių veiklų. Meilę sportui moteris demonstruoja ir socialiniuose tinkluose, kur mielai pasidalija rezultatais ar patarimais.

Ne tik muzikuoja, bet ir tapo

Moteris taip pat neslepia ir kitos savo aistros – dailės.

„Daugiausiai dirbu pagal užsakymus, o savo kūryba užsiimu rečiau. Dabar kaip tik tapau savo su vyru portretą, kuriam jau seniai yra nužiūrėta vieta“, – teigė ji.

Socialiniuose tinkluose pardavinėjamų darbų kainos labai įvairios. Galima rasti kūrinių ir už kelis šimtus eurų. Būtent vieną jų V. Arlauskienė pardavinėja tinkle „Instagram“.

REKLAMA

Pradžiugino ne vieną

Apie nėštumą socialiniuose tinkluose pranešė ir atlikėja bei TV projektų dalyvė Dovilė Filmanavičiūtė.

Moteris vasario mėnesį savo „Facebook“ paskyroje pranešė džiugią žinią, kad laukiasi pirmagimio.

„Facebook“ asmeninėje paskyroje D. Filmanavičiūtė pasidalijo savo pamąstymais apie vaikelio laukimą.

„Man atrodo puikus rytas pabaigti tą mėnesį trunkantį žiniasklaidos priemonių draskymąsi kas pirmesnis ir tą „girdėjome gandų“ bei „paukštukas pačiulbėjo“ festivalį.

Taip, aš laukiuosi kūdikio.

Suprantu, kad mano įvaizdis toks: sunku suprasti kaip žmogus tiek malantis liežuviu ima ir užsimano patylėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet žaidimo taisykles aš suprantu, tebūnie.

Šiandien mane supras tik mamos. Anokios čia šviesos, romantikos ir noro dalintis. Tai nuolatinė įtampa ir pasimetimas, nuolatinė baimė, ar tikrai viskas gerai, ar aš sugebėsiu...

Pasaulis verčiasi aukštyn kojom ir džiugesys maišosi su paranoja ir galvą sprogdinančiais klausimais.

Nesinaudoju nėščiųjų kasomis, nereikalauju iš Au naktinio reido į parduotuvę, manęs lyg ir netaško hormonų pasiutpolkė, bet dėkodama už plūstančius sveikinimus, aš paprašysiu man leisti kalbėti tiek, kiek norisi man pačiai. Ir sugalvokit kokį nors originalesnį klausimą už „kaip reagavo būsimas tėtis“. Nes šis pasaulis geresnio būsimo tėčio dar nematė.

REKLAMA

O mama tai jau kaip nors susitvarkys…“ – rašė ji.

Iškart po jos įrašu pasipylė gražiausi sveikinimai. „Tam vaikui jau pasisekė! Sveikinimai!“, „Ramaus laukimo!“, „Mano mylimiausia ir mėgstamiausia tekstų rašytoja, sveikinu“ – rašė gerbėjai.

Šeimos pagausėjimas

Garsaus buvusio krepšininko Arvydo Macijausko ir jo žmonos, vaikų meninio kolektyvo „Džimba“ trenerės Viktorijos Macijauskienės šeimoje džiugi žinia – pora laukia šeimos pagausėjimo.

Žinią apie trečiąją atžalą V.Macijauskienė pranešė konferencijoje „Sveika ir laiminga mama“, ten ji skaitė pranešimą apie motinystę.

Viktorija trečiojo vaikelio laukiasi jau penktą mėnesį.

Portalas tv3.lt primena, kad po ketverių metų draugystės pora susituokė 2010-aisiais.

Macijauskai augina aštuonerių Lauryną ir šešerių Gabrielę. Kurį laiką šeima gyveno Majamyje, prieš kurį laiką grįžo gyventi į Lietuvą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų