REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Ineta Stasiulytė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Dvi dukras – Upę ir Frėją – auginanti garsi aktorė bei TV3 projekto „Lietuvos talentai“ teisėja Ineta Stasiulytė internautų širdis tirpdo mielais ir jaukiais kadrais iš savo namų.

28

Dvi dukras – Upę ir Frėją – auginanti garsi aktorė bei TV3 projekto „Lietuvos talentai“ teisėja Ineta Stasiulytė internautų širdis tirpdo mielais ir jaukiais kadrais iš savo namų.

REKLAMA

Būtent vienu tokių ji pasidalijo ketvirtadienio rytą – nuotraukoje pozavo jos mylimasis Deividas Meškauskas bei neseniai gimusi dukrelė Frėja.

„Mano brangenybės“, - rašė Ineta, pridėjusi gausybę širdelių.

Mažiausioji dukra Frėja yra nepamainoma Inetos palydovė ir renginiuose bei filmavimuose, spektakliuose. Kol mama darbuojasi, mažylė visąlaik būna su ja. Ne išimtis ir „Lietuvos talentų“ filmavimai, kuriuose per kiekvieną reklaminę pauzę Ineta vos tik pakilusi nuo kėdės bėga pas dukrą.

Dukros gimimas į aktorės Inetos Stasiulytės ir šokėjo Deivido Meškausko santykius įnešė naujų vėjų, tačiau moteris tikina, kad šie gūsiai ypač malonūs. Laidai „Raudonas kilimas“ interviu davusi moteris ne tik atskleidė, kaip sekasi tvarkytis su motinystės rūpesčiais, bet ir parodė, kaip auga jos dukrelė Frėja.

REKLAMA
REKLAMA

Nors laiko sau ir savo išvaizdai aktorei lieka vis mažiau, Ineta džiaugiasi atsiradusiomis naujomis galimybėmis, kokių anksčiau neturėdavo ir į viską žiūri pozityviai.

REKLAMA

„Mano gyvenimas dabar atrodo labai nuostabiai. Ir visko daug daugiau spėju, negu apskritai spėdavau iki tol. Dabar esu priversta viską susiplanuoti labai tiksliai ir man tas patinka. Motinystė man yra nedaryti manikiūrai, pedikiūrai, ataugusios šaknys keturi mėnesiai… Tai motinystė man yra atsipalaidavimas visiškas“, – džiaugėsi antrą vaiką pagimdžiusi moteris.

Nors jau aštuonerius metus vienas kitam romantiškus santykius puoselėjanti pora nesusituokusi, Ineta įsitikinusi – Deividas yra jos gyvenimo vyras, o dukros gimimas tik dar labiau sustiprino judviejų ryšį.

„Aš iš naujo vėl įsimyliu jį. Kai jis pasižiūri į Frėją ir pasidaro toks…Vyrai iškart išsilydo, kai yra dukrytė. Tie momentai duoda vėl iš naujo jį pamatyti visai kitokioje šviesoje, kitokiame santykyje. Frėja yra apjungėja tokia, tas šeimos pajautimas, minkštumas. Šiandien aš norėjau jam pasakyti, kad tu labai geras tėtis esi“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų