REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Karina Krysko, Saulius Skambinas (nuotr. Fotodiena.lt)

Dar visai neseniai pramogų pasaulį sudrebino žinia, kad neva tai tobula laikyta šokėjo Sauliaus Skambino ir dainininkės Karinos Krysko šeima suka skirtingais keliais.

19

Dar visai neseniai pramogų pasaulį sudrebino žinia, kad neva tai tobula laikyta šokėjo Sauliaus Skambino ir dainininkės Karinos Krysko šeima suka skirtingais keliais.

REKLAMA

Sklando gandai, kad žinoma pora jau kurį laiką nebegyvena po vienu stogu. Pora neva daug laiko praleidžia atskirai, socialiniuose tinkluose nematyti jų nuotraukų, o Saulius netgi pastebimas be žiedo.

Žurnalui „Žmonės“ jis sakė, kad kol kas šeimos statuso jiedu su žmona neketina keisti.

„Nemanau, kad kas nors mūsų santykiuose pasikeis, kai ir oficialiai nuspręsime atversti naują gyvenimo puslapį. Abu toliau būsime pasinėrę į savo mėgstamas veiklas, abu toliau rūpinsimės sūnumi Majumi“, – sakė jis.

Jis taip pat žurnalui „Žmonės“ pridūrė, kad su žmona turi įsipareigojimų, kuriuos reikia vykdyti: „Kai gražiai sutari, nesinori skubėti drastiškai elgtis. Abu esame suaugę žmonės“, – teigė S. Skambinas.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad portalui kaunodiena.lt susisiekus su Sauliumi, ir paklausus, ar gandai yra teisingi, šis kalbas paneigė, tačiau jo žodžiai užminė mįslę: „Tai nėra tiesa. Dabar gyventi atskirai neplanuojame. Nežinau, kaip bus ateityje.“

REKLAMA

Paklaustas, ar pora neišgyvena santykių krizės, vyras tikino: „Dabar mes labai susikoncentravę į darbus. Šiaip viskas kaip ir gerai – šeima nebraška.“

Vyras teigė, kad į kalbas apie nedarnius poros santykius jis itin didelio dėmesio nekreipia. „Labai tolerantiškai žiūriu į žmones, nes žinau, kad kalba visi, ir kalba kas yra ant seilės.

Tad į tas kalbas aš ir nesigilinu. Tai yra mano gyvenimas, kaip aš jį noriu, taip ir gyvenu. Tad kiti tikrai neturėtų patarinėti, teisti ar džiaugtis. Visi mes privalome savaip savo kelią nueiti. Reikės – ir skirsiuos. Gal po kažkiek laiko sakysim: pabuvom savo dozę kartu ir galim varyt toliau kur nors“, – reziumavo žinomas šokėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Portalas tv3.lt primena, S. Skambinas ir K. Krysko susituokė 2011 metais, netrukus po to jiems gimė sūnus Majus.

„Šokiai mus su Karina sujungė į šeimą. Turim mažių, gyvenimas įsibėgėjo ir viskas vyko natūraliai. Tačiau šokiai buvo tas atskaitos taškas, kuris padėjo susilipdyti ir judėti į priekį“, – gražių žodžių apie pažinties su žmona pradžią neseniai „Virtuvės istorijų“ laidoje negailėjo Saulius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų