REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Jurgita Krivickienė, Nikolas Žemaitis, Gerda ir Andrius Žemaičiai (tv3.lt fotomontažas)

2019-ieji daliai Lietuvos pramogų pasaulio garsenybių yra ypatingi metai. Būtent šiemet jų šeimos pasipildė dar daugiau jaukumo, šilumos ir meilės, nes poros susilaukė savo atžalų.

32

2019-ieji daliai Lietuvos pramogų pasaulio garsenybių yra ypatingi metai. Būtent šiemet jų šeimos pasipildė dar daugiau jaukumo, šilumos ir meilės, nes poros susilaukė savo atžalų.

REKLAMA

Bene daugiausiai dėmesio sulaukė „TV Pagalbos“ vedėja Gerda Žemaitė. Ji kartu su vyru Andriumi susilaukė sūnaus Nikolo.

 

Gerda sakė, kad sūnui davė tarptautinį vardą – būtent jis tiek jai, tiek jos vyrui Andriui įstrigo atmintyje, todėl dvejonių nebeliko.

„Sūnų pavadinome Nikolu. Mes dabar trumpinam – ir Nikas, ir Nikutis. Vadiname visaip. Bet man šis vardas labai įstrigo. Dar kai buvo tik pusė nėštumo praėję, man jis pasirodė labai stiprus, norėjosi, žinoma, pamatyti kūdikį, ar jam tinka, bet, mano galva, jam tikrai idealiai tinka šis vardas“, – džiaugėsi Gerda.

Tokiu vardu vaikų iki 2013-ųjų Lietuvoje yra vos kiek daugiau nei šimtas. Be to, garsi moteris prasitarė, kad su vyru sūnui svarstė duoti visai kitą vardą, tačiau lemtingam pasirinkimui žodį turėjo to vardo populiarumas.

REKLAMA
REKLAMA

„Vyrui vardas iš karto patiko, bet turėjome ir kitų variantų. Man labai patinka vardas Lukas, bet jų yra be proto daug ir tik dėl vardo populiarumo jo nenorėjome duoti, nors abiem tikrai labai patiko. Taip pat dar man patiko vardas Maiklas. Buvo įvairių pasvarstymų, bet nesutapdavo nuomonės, o kai šį vardą pasakiau, jis kažkaip abiem labai tiko ir patiko“, – šyptelėjo G. Žemaitė.

REKLAMA

Tarptautinį vardą sūnui davusi pora taip pat sakė, kad pasidomėjo ir jo reikšme, tačiau pasirinkimu yra be galo patenkinti.

„Vardas tarptautinis, bet man gražus ir trumpinys, ir šiaip vardas. Jau matau, kai bus suaugęs, tvirtas vyras, jam tiks šitas vardas. Pasidomėjome ir, žinoma, ką jis reiškia, tai – žmonių pergalė. Ta reikšmė mums nebuvo labai svarbi, bet suprantu, kad tai yra stiprus vardas, kuris tikrai jam labai tinka“, – teigė moteris.

Paskutinėmis akimirkomis pasikeitė planai

Tiesa, kiek anksčiau Gerda minėjo, kad antrasis nėštumas nebuvo toks lengvas, kaip pirmasis. Rizika prarasti vaikelį buvo labai didelė, todėl reikėjo laikytis ypatingo režimo. Iki paskutinių akimirkų ji manė, kad galės gimdyti pati, tačiau sūnus gimė po cezario pjūvio.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvo baisu. Viskas atrodo visiškai kitaip, naujai, protas irgi kitaip veikia, jaučiasi branda, net kai gimė buvo kitoks jausmas. Aišku, pirmasis vaikas gimė cezario pagalba, tada aš ėmiau pilną narkozę, nes buvo tik atsidaręs epidūras, bijojau, kad nebūtų šalutinių poveikių, ar kojos neatitirps, todėl prašiau užmigdyti mane. Nebuvo pirmo susitikimo, odos kontakto, o tai tikrai labai daug reiškia. Šįkart visa tai buvo, bet gimdyti pati vis tiek negalėjau. Man neleido pernešioti nei vienos dienos dėl rizikos, todėl buvo nuspręsta daryti operaciją, kuri buvo kaip cezario gimdymas.

Esu dėkinga gydytojai Eglei Machtejevienei ir neonatologei Aušrelei Kudrevičienei. Turėjau nerealią komandą, operacijoje dalyvavo ir mano vyras. Kai esi tame, kai uždeda ant krūtinės vaiką, tas pirmas kontaktas... Tikrai nėra būtina moteriai pačiai pagimdyti. Aš pati irgi norėjau gimdyti, bet gavosi taip, kaip gavosi. Akimirkos nepakartojamos“, – džiaugėsi Gerda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris taip pat sakė, kad gimdyme dalyvavęs vyras taip pat neslėpė savo emocijų, tačiau dvejonių dalyvauti gimdyme – turėjo.

„Jis labai bijojo gimdymo, mąstė, kad jei gimdysiu natūraliai, tai pačiame gimdyme nebūtų dalyvavęs. Nei aš netryškau noru, nei jis. Bet viskas gavosi kitaip, jis buvo šalia manęs. Jis pačios operacijos nematė, tik kūdikį, kurį pirmiausiai uždėjo man ant krūtinės, o tada jam į rankas davė“, – prisiminimais dalijosi moteris.

Penktoji atžala

Penktosios atžalos taip pat susilaukė ir Kristupo Krivicko šeima. Jam kartu su žmona Jurgita gimė antrasis sūnus.

Netrukus šia žinia bei faktu, kad porai gimė berniukas, K. Krivickas pasidalijo ir „Facebook“ asmeninėje paskyroje.

REKLAMA

„Šiandien, balandžio 5-ąją dieną, 10 valandą 11 minučių Vilniuje, Santaros klinikų, akušerijos skyriuje, sklandžiai ir laimingai gimė mūsų su Jurgita sūnus! Mūsų taip lauktas penktasis vaikas! Daug buvo nerimo, daug pastangų ir rūpesčio, kad šį kartą viskas įvyktų laiku ir laimingai. Taip ir įvyko! Mama ir mažylis jaučiasi puikiai! Nuoširdžiai dėkojame visiems Santaros klinikų akušerijos ir ginekologijos centro gydytojams, kurie nuo pat pradžių itin profesionaliai ir dėmesingai rūpinosi ir prižiūrėjo Jurgitos nėštumą. Ypatingas AČIŪ daktarei Danutei Lištvanienei! Skyriaus vedėjui Romoaldui Juršėnui, akušerei Laima Plungienei! Sūnus gimė didelis, stiprus ir sveikas! Svoris - 3990 gramų, ūgis - 55 cm! Esame laimingi! Galite sveikinti!“

REKLAMA

Apie tai, kad jų šeima turi pagausėti, dar anksčiau socialiniuose tinkluose pranešė pats K. Krivickas. Prie nuotraukos, kuria pranešė apie laimingą žinią, žinomas vyras prirašė: „1, 2, 3, 4....5! Svajonės pildosi! Įsimylėję ir laimingi – be galo, be krašto!!!“

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Krivickų šeima ne tik džiaugiasi ilgaamže draugyste (jie kartu jau 16 metų), bet taip pat augina ir dar 4 vaikus – dvylikametę Atėnę, dešimtmetę Eladą, šešerių Faustą ir mažąjį Augustą.

Naujas krepšinio klubo narys

Balandžio 24-ąją tėvu tapo ir Vilniaus „Ryto“ krepšinio klubo krepšininkas Arnas Butkevičius. Jam su žmona Ligita gimė sūnus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šia džiugia žinia pasidalijo Vilniaus „Ryto“ feisbuko paskyroje: „Arno Butkevičiaus šeima turi naują narį! Butkevičių šeimai gimė sūnus! Sveikiname atvykus į RYTO šeimą!“, – buvo skelbiama pranešime.

Pora aukso žiedus sumainė dar praėjusių metų birželį – jie susituokė Švėkšnoje.

Ypatingas sutapimas

Savo makiažo studiją atidariusi Justina Gafarovaitė taip pat kovo mėnesį tapo mama – ji su vyru susilaukė pirmagimio.

Žinia apie kūdikio gimimą ji pasidalijo sveikindama savo mamą 60-mečio proga ir atskleidė netikėtą žinią.

„Sveikinu savo mylimą mamytę 60 jubiliejaus proga! Užvakar buvo jos gimtadienis. Gaila, kad negalėjau būti kartu su ja, bet aš jai turiu pačią geriausią dovaną – per jos gimtadienį gimė mano dukrytė“, – skelbė J. Gafarovaitė.

REKLAMA

J. Gafarovaitė ir D. Rašimas susižadėjo Paryžiuje, o vestuves iškėlė po metų Jamaikoje. Tai – poros pirmagimė.  

Neslėpė džiaugsmo

Rugpjūčio mėnesį santuoką įteisinęs Lietuvos boksininkas, olimpinis medalininkas Evaldas Petrauskas su mylimąja Goda taip pat šių metų sausį papildė savo šeimą nauju nariu.

Apie tai pora pranešė socialiniuose tinkluose.

Dar anksčiau savo „Instagram“ paskyroje Goda pasidalijo nuotrauka, kurioje įamžino didėjantį pilvą. Ji taip pat ir pridėjo grotažymes, atskleidusias kūdikio lytį.

„Pagaliau! Tai mergaitė“, – džiaugsmingai skelbė ji, iškart sulaukusi gausybės „patinka“ paspaudimų bei komentarų.

REKLAMA

Tiesa, tai – pirmas bendras poros bendras vaikelis. Evaldas jau augina 7-erių dukrą, o Goda – 3-ejų sūnų.

Pakeitė dukros vardą

Lapkričio mėnesį aktorės Inetos Stasiulytės ir šokėjo Deivido Meškausko gyvenimus pakeitė gimusi dukra Frėja.

Tiesa, pora buvo mažylę pavadinę Marija. Visgi pora nusprendė, kad šis vardas dukrai netinka ir pakeitė jį į Frėją.

Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su D. Meškausku, vyras patvirtino žinią ir patikino, kad pirmasis vardas mergaitei tiesiog netiko.

„Mes nelabai ir buvo patvirtinę tą vardą iki galo. Tiesiog jautėme abudu, kad dukrytė turi kitą vardą, ne Marija. Visada iki jos gimimo galvojom, kad tas vardas mums tinka, bet po to supratom, kad mergička turi kitą vardą“, – kalbėjo žinomas šokėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jis patikino, kad artimieji į dukros vardo pokyčius reagavo labai ramiai. Pasak D. Meškausko, visi suprato, kad kūdikio vardas gali keistis, mat mergaitei su tuo vardu teks gyventi visą gyvenimą, todėl tai – labai atsakinga darbas.

„Mes bandysime vardą įregistruoti 30 dieną, bet dar yra kelios dienos. Žinant mane ir Inetą, dar gali daug dalykų atsitikti, – juokavo Deividas. – Geriau daugiau pagalvoti, apsvarstyti, nes tai – atsakingas dalykas. Mums tai yra svarbu, todėl geriau neskubėti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų