REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Agnė Jagelavičiūtė (nuotr. Organizatorių)

Artėjant „Moterų raliui“ tarptautinio madų žurnalo „L‘Officiel Lithuania“ vyriausioji redaktorė Agnė Jagelavičiūtė teigia, kad renkantis aprangą moterys turi vadovautis auksine taisykle „mažiau yra daugiau“.

17

Artėjant „Moterų raliui“ tarptautinio madų žurnalo „L‘Officiel Lithuania“ vyriausioji redaktorė Agnė Jagelavičiūtė teigia, kad renkantis aprangą moterys turi vadovautis auksine taisykle „mažiau yra daugiau“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Agnė šiemet vertins ralio komandų aprangą ir rinks stilingiausią ekipažą. Profesionali stilistė sako, kad šį pavasarį mados pasaulyje vyrauja nemaža šūsnis tendencijų, tačiau trys jų – ypač ryškios ir nesunkiai pritaikomos.

REKLAMA

1. Viena svarbiausių – smėlio spalva ir visi jos atspalviai. Šią tendenciją galite taikyti visur ir viskam: marškiniams, lietpalčiams, avalynei, aksesuarams – vilkėkite jos daug, derinkite skirtingus jos tonus, nors itin stilingai atrodysite net vilkėdama pilną tos pačios spalvos derinį.

2. Kita svarbi šio pavasario tendencija – lietpalčiai. Ši aprangos detalė yra ne tik stilinga ir galinti išpildyti derinį, bet ir itin praktiška bei reikalinga kasdienai. Lietpalčiai apskritai yra itin universalus drabužis – jis tinkamas keliaujant, apsivilkti einant į šventę, vaikščioti po miestą su džinsais ir dalyvauti vaikų darželio vaidinime – jis prisitaikys prie bet kurios progos. Pavasarį jis ypač madingas derinant kartu su džinsais, plačiais džemperiais, languotais kostiumais ir ryškiais aksesuarais.

REKLAMA
REKLAMA

3. Trečioji tendencija – skrybėlės ir visi galvos apdangalai. Pavasariui nebijokite rinktis ryškių, masyvių skrybėlių, o atšilus orams ieškokite šiaudinių barbershop kvarteto stiliaus skrybėlaičių ir įvairių jų variacijų.

„Beje, nebijokite klysti – nuo stiliaus klaidų nėra apsaugotas niekas. Tačiau tam, kad jų išvengtumėte, bent jau mėgėjiškai sekite mados naujienas. Šiandien jas galite pamatyti visiškai nemokamai, tiesiog įsijungę „Instagram“. Taip pat nepamirškite madų žurnalų – ten aprašomos tendencijos ir duodami stiliaus patarimai būna nužengę tiesiai nuo garsiausių dizainerių podiumų“, – pataria Agnė Jagelavičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Auksinis“ Agnės patarimas, kalbant apie makiažą – mažiau yra daugiau. „Ant raudonojo kilimo“ ar šalia foto sienelės geriau nenaudoti pernelyg stipraus makiažo – jis paslepia natūralią išraišką, gali sukurti netikrumo įspūdį ir netgi pabrėžti tai, ką norėjote užmaskuoti.

„Taip pat – pozuojant prie sienelės privalote atsipalaiduoti, neblokuoti judesių ir jokiais būdais nebūti susikausčius – nesmarkiai pajudėkite, pasukite galvą, pakeiskite išraišką ir tiesiog būkite savimi. Tai leis fotografams sukurti natūralius, žvalius kadrus“, – sako A. Jagelavičiūtė.

REKLAMA

Pasak jos, frazė „mažiau yra daugiau“ neatsirado iš niekur – tai yra sena gera tiesa, kuria vadovaujasi visi stilistai ir mados pasaulio garsenybės.

„Jeigu nesate užtikrinti savo stiliaus pojūčiu arba neturite daug laiko galvoti, geriau rinkitės neutralesnius drabužius, paprastesnius derinius ir juos papildykite ryškiais aksesuarais, masyviais papuošalais ar skrybėle. Tokia stiliaus taisyklė sukurs tvarkingai atrodantį derinį ir apdraus jus nuo beskonybės“, – pataria „L‘Officiel Lithuania“ vyriausioji redaktorė.

REKLAMA

„Moterų ralis“ vyks balandžio mėn. 27 d. Ralio dieną stilingiausią ekipažą rinks tarptautinio madų žurnalo „L‘Officiel Lithuania“ komanda.

Apie renginį

Nuotaikingas automobilių sporto renginys Lietuvoje organizuojamas nuo 2015 metų. Tai analogo Lietuvoje neturintis masiškiausias renginys „ant ratų“, skirtas tik moterims. Vos gimęs renginys sulaukė gausaus dalyvių skaičiaus ir tapo vienu laukiamiausių aktyvių moterų laisvalaikio renginiu.

Ralio vienas tikslų – vairavimo kultūros ir saugumo kelyje didinimas. Ralio varžybos vyksta pagal Kelių eismo taisykles, čia svarbiausia skubėti lėtai. Kelių šimtų kilometrų trasoje ralio dalyvių laukia lankytini objektai, nuotaikingos užduotys bei specialios vairavimo rungtys. Dalyvaudamos varžybose moterys įgauna daugiau vairavimo, orientavimosi kelyje patirties.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų