REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Britney Spears (nuotr. SCANPIX)

Prieš mėnesį pasirodė sukrečianti žinia, jog ne vieną emocinį nuosmukį savo gyvenime turėjusi dainininkė Britney Spears ir vėl atsidūrė psichiatrinėje.

25

Prieš mėnesį pasirodė sukrečianti žinia, jog ne vieną emocinį nuosmukį savo gyvenime turėjusi dainininkė Britney Spears ir vėl atsidūrė psichiatrinėje.

REKLAMA

Užsienio žiniasklaidoje buvo rašoma, kad B. Spears pastaruoju metu kentė ne vieną emocinį išsekimą, mat labai išgyveno dėl ligoninėje atsidūrusio savo tėvo.

„Jo liga persidavė ir jai. Jis vos nemirė, ir vos prieš kelias savaites išgyveno dar vieną operaciją. Jo sveikata šiuo metu išties prasta, o kadangi jie su Britney itin artimi, jai sunku tai pakelti. Nėra nieko dramatiško – paprasčiausiai ji nusprendė pasirūpinti ir savimi“, – apie užsirašymo į ligoninę priežastis pasakojo artimas B. Spears šaltinis.

Dar lapkričio mėnesį Britney nusprendė savo karjeroje padaryti pauzę ir visą dėmesį skirti šeimai. Ypatingą nerimą jai kelia vis labiau prastėjanti tėvo Jamie sveikata.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį atlikėja buvo išleista iš psichiatrinės, o po kelių valandų socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje pasidalijo įrašu apie savo būklę: „Daug visko nutiko, kol manęs nebuvo. Nesitikėjau, kad mano gydymasis padarys tiek žalos mano artimiesiems. Visos tos kalbos ir įrašai socialinėje erdvėje yra išgalvotos, netikėkite tuo, ką matote. Dabar stengiuosi skirti laiko sau, tačiau visa tai, kas vyksta aplinkui, man neleidžia tinkamai atsipalaiduoti.

REKLAMA

Pažadu, stengiuosi susitvarkyti, daugelis iš jūsų nežino, bet esu stiprus žmogus. Jūsų meilė ir linkėjimai yra nuostabūs, tačiau šiuo metu man reikia ramybės ir privatumo. Pažadu, greitai grįšiu,“ – į gerbėjus kreipėsi moteris.

Šis įrašas sulaukė daugybės komentarų ir palaikymo žinučių, tačiau daugeliui užkliuvo atlikėjos išvaizda. Moteris išties atrodė pavargus, o makiažas sunkiai paslėpė tamsius paakius.

Tiesa, tai – ne vienintelis sunkus laikotarpis, kurį išgyvena atlikėja. Dar 2007 atlikėja patyrė emocinį nuosmukį – nusiskuto galvą plikai bei išgyveno itin sunkias panikos atakas.

REKLAMA
REKLAMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago... I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų