REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Princesė Diana ir princas Charlesas (nuotr. SCANPIX)

Greitai ant rankų pirmagimį supuosiantis princas Harry tikriausiai ne retai prisimena laiką praleistą su savo mama, princese Diana.  

12

Greitai ant rankų pirmagimį supuosiantis princas Harry tikriausiai ne retai prisimena laiką praleistą su savo mama, princese Diana.  

REKLAMA

Nors gimęs kūdikis nebegalės pažinti savo močiutės, tačiau Harry savo atžalą lepins taip pat kaip ir Diana lepino juos su broliu Williamu.

Dienraščiui „Sunday Times“ apie Dianos vaikų auklėjimą papasakojo jai ir princui Charlesui 11 metų dirbusi virtuvės šefė Carolyn Robb. Ji prisiminė, kad dar būdamas mažas princas Harry labai mėgdavo saldumynus.

Vieną rytą bepusryčiaudamas berniukas užsimanė vieno iš šefės gamintų pyragėlių, moteris pasakė, kad pyragėlį duos tik tuomet, kai šis atsiklaus mamos.

Po kelių minučių princas Harry grįžo su rašteliu su Dianos rašysena, ,,Mamyte leidžia" buvo parašyta jame. Toks Dianos poelgis šefę išties prajuokino, tą raštelį moteris saugo iki šiol.

REKLAMA
REKLAMA

Virtuvės šefė ir princesė Diana puikiai sutarė, moterys ne retai šnekučiuodavosi apie kasdieninius ir moteriškus reikalus. Po Charleso ir Dianos skyrybų 1996-aisiais C.Robb liko dirbti karališkajai šeimai. Šis laikotarpis moteriai buvo nelengvas, ji stengėsi vaikams suteikti paguodą, o kai šie užsukdavo į virtuvę šefė stengdavosi juos pralinksminti ar nustebinti kokiu nors gardesiu.

REKLAMA

Buvęs princeses Dianos apsauginis Kenas Wharfe’as žiniasklaidai papasakojo smagu atsitikimą. Atostogų metu fotografų persekiojama Diana norėjo išvengti spaudai skirtos fotosesijos, tačiau apsigalvojo, kai sužinojo, ką sugalvojo jos sūnūs.

Necker saloje atostogavusiems vaikams dirbęs vadybininkas padovanojo didžiules katapultas. Williamas sugalvojo katapultą užsinešti ant uolos ir kai mama bus fotografuojama spaudos į žurnalistus paleisti vandens pilną balioną.

Berniukai buvo itin taiklus, vienas vandens balionas teko fotografui, toks įvykis pralinksmino ne tik Dianą, bet ir šalia buvusius darbuotojus.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų