REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Rusijos primadona Ala Pugačiova švenčia jubiliejų (nuotr. SCANPIX)

Legendinė Rusijos atlikėja Ala Pugačiova atšventė 70-ąjį gimtadienį. Ji puotą surengė Maskvoje, į kurią sukvietė pačius artimiausius savo šeimos narius bei scenos partnerius ir kolegas.

23

Legendinė Rusijos atlikėja Ala Pugačiova atšventė 70-ąjį gimtadienį. Ji puotą surengė Maskvoje, į kurią sukvietė pačius artimiausius savo šeimos narius bei scenos partnerius ir kolegas.

REKLAMA

Vis dėlto ne vienam internautui užkliuvo tai, kaip atrodė scenos primadona. Ne vienas jų juokavo, kad sunku suprasti, ar tai tikrai ji – Ala Pugačiova.

70-metė moteris pozavo su savo puotos svečiais, tačiau nuotraukose retas, kuris ją pažino. Pūstų, garbanotų plaukų moteris šįkart pozavo tiesiais plaukais, su kirpčiukais.

Visą vakarą Ala ledo su itin puošniu, blizgančiu ir aptemtu kostiumėliu.

Tiesa, su Nikolajumi Baskovu pozavusi Ala ne vieną nustebino – gerbėjai sunkiai rinko žodžius ir negalėjo patikėti, kad tai – ji.

„Kas ji? Kur Ala?“, „Jūs turbūt juokaujate“, „Nepanaši nė kiek“ – piktinosi jie.

Įvertinkite – galerijoje!

Primename, kad Rusijos popscenos primadona Ala Pugačiova ruošė triumfinį sugrįžimą į didžiąsias arenas. Dar praėjusiais metais netikėtai paaiškėjo, kad po 10 metų pertraukos ji nusprendė surengti „sugrįžimo koncertą“. Tačiau socialiniuose tinkluose netrukus kilo pasipiktinimas dėl „pernelyg užkeltų kainų“. Iš arčiau norintys pasižiūrėti į savo mėgstamą atlikėją gerbėjai turėjo suploti tūkstančius eurų.

REKLAMA
REKLAMA

A. Pugačiovos koncertas vyko balandžio 17-ąją Kremliuje, kur ji atliko naujas dainas, kurias kūrė visus praėjusius metus.

Bilietai į rusų Primadonos pasirodymą buvo išpirkti akimirksniu. Brangiausi jų pirmosiose eilėse kainavo 100 tūkst. rublių (daugiau nei 1,3 tūkst. eurų), tačiau dabar jau perpardavinėtojai juos siūlo ir po 375 tūkst. rublių (beveik 5 tūkst. eurų). „Medialeaks.ru“ teigiama, kad bilietų kainos „žemiau 200 tūkst. rublių“ prasideda tik nuo devintos eilės.

Ruošiantis koncertui neapsieita ir be skandalų. Neseniai iš Anatolijaus Lopatino studijos buvo pavogtos iškart dvi dainos, kurias premjeroje norėjo pristatyti A. Pugačiova. Atlikėja koncertinę versiją pasirinko įrašyti jau kitoje studijoje, rašoma cosmo.ru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų