REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Egidijus Dragūnas (tv3.lt fotomontažas)

Balandžio 23-iąją garsus šalies atlikėjas Egidijus Dragūnas mini ypatingą dieną. Šiandien jam sueina 43-eji.

28

Balandžio 23-iąją garsus šalies atlikėjas Egidijus Dragūnas mini ypatingą dieną. Šiandien jam sueina 43-eji.

REKLAMA

Kartu su grupe „SEL“ skandalingasis atlikėjas išleido gausybę muzikinių albumų: „Kaip ir tu“, „Paskutinį kartą“, „Kontrolinis šūvis“, Neįvertinta karta“, „Guma“, „Kubas“, „23“, „Viskas, ką turiu“ ir „Muzika“.

E. Dragūnas taip pat 2013-aisiais Kauno „Žalgirio“ arenoje surengė patį didžiausią muzikos ir šviesos šou Baltijos šalyse, kurį stebėjo 17 tūkst. gerbėjų. Tiesa, parėjus vos metams jis visoje Lietuvos atlikėjų istorijoje surengė „360 laipsnių“ koncertą, kurio dėka pagerino paties savo rekordą – šį koncertą stebėjo daugiau nei 20 tūkst. žmonių.

Tiesa, kur E. Dragūnas, ten neišvengiami ir įvairūs skandalai bei konfliktai – vienas didžiausių – jo namo statybos Pavilnių regioniniame parke.

REKLAMA
REKLAMA

Dar 2016-aisiais Valstybinė teritorijų planavimo ir statybų inspekcija (VTPSI) dėl E. Dragūno namo statybos leidimo kreipėsi į teismą, su prašymu jį pripažinti neteisėtu.

REKLAMA

E. Dragūnas taip pat skandalingai neteko ir vairuotojo pažymėjimo, kai pareigūnai jį sustabdė girtą.

Meilės reikaluose taip pat neteko įvairiausių dramų – Egidijus nenorėjo pripažinti savo sūnaus tėvystės, tačiau atlikus DNR testą paaiškėjo, kad jis – tėvas. Kiek vėliau jam pavyko išsikovoti nesantuokinio sūnaus globą.

Jis ilgą laiką susitikinėjo su atlikėja Eleonora Sebrova – pora buvo net susižadėję ir turėjo iškelti savo vestuves, tačiau sutartą dieną nei Egidijus, nei Eleonora į santuokų rūmus neatvyko. Kiek vėliau paaiškėjo, kad jų keliai išsiskyrė.

Dabar E. Dragūnas mėgaujasi perpus jaunesnės Kotrynos Kozlovaitės draugija. Pora daug keliauja bei laiką leidžia su E. Dragūno sūnumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų