REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Birutė Navickaitė (nuotr. asm. archyvo)

Nuo pat ankstyvo sekmadienio ryto miestuose skamba bažnyčių varpai, o prie stalo renkasi visi artimieji. Gausaus stalo bei gražiausių margučių nuotraukomis garsenybės dalijasi ir socialiniuose tinkluose.

19

Nuo pat ankstyvo sekmadienio ryto miestuose skamba bažnyčių varpai, o prie stalo renkasi visi artimieji. Gausaus stalo bei gražiausių margučių nuotraukomis garsenybės dalijasi ir socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

Ne išimtis ir palangiškė Birutė Navickaitė, kuri savo feisbuko paskyroje pasidalijo jaukiu kadru su praėjusiais metais gimusia dukrele.

„Bandėm daryti foto, bet mamos plaukai įdomiau... Žodžiu, su šventėmis. Būkite laimingi“, – skelbė ji, pozuodama su mažyle.

Tokia jos nuotrauka kaipmat sulaukė gausybės internautų susidomėjimo. Jie ne tik negailėjo „patinka“ paspaudimų, bet ir komentarų.

Vos per kelias valandas ji sulaukė kiek daugiau nei 500 įvairių reakcijų, o internautai komentaruose sveikino su šventėmis bei žarstė komplimentus.

REKLAMA
REKLAMA

„Super, labai gražu. Esi labai graži“, „Jūs nuostabios“, „Šaunuolės“, „Kokios gražuolės“ – rašė jie.

Taip pat šią nuotrauką pakomentavo ir su Andriumi Šedžiumi poruojama Erdvilė Pilvinytė. „O mergytės gražumas“, – rašė Erdvilė.

REKLAMA

Primename, kad kiek anksčiau tv3.lt interviu metu Birutė papasakojo apie savo gyvenimą šiuo metu.

Moteris sakė, kad staiga užklupęs žiniasklaidos ir aplinkinių dėmesys laikui einant išblėso. „Telefonas ir skambučiai nutilo, o komentarus, kaip skaičiau, taip skaitau... Išmokau neišgyventi dėl jų, o žinoma tikrai nesijaučiu, nors gal vertėtų. Jei padarau kokią nesąmonę, tuomet žmonės iškart pastebi“, – šyptelėjo ji.

Pačiame konflikto įkarštyje palangiškė taip pat tapo ir vienos garsiausių šalies vizažisčių – Oksanos Pikul – modelio. Šią patirtį ji prisiminė su šypsena veide.

REKLAMA
REKLAMA

„Oksanos makiažo sulaukia tikrai daug merginų, nes ji nuolat skelbia konkursus, kai reikia modelių, bet man, žinoma, buvo labai smagu. Man labai patiko jos darbas, bet viskas praeina... Skambučiai nutyla, makiažas nusiplauna, laidos pasimiršta. Gyvenu savo gyvenimą ir tikrai nieko nesureikšminu. Nesusirgau žvaigždžių liga. Auginu dukrytę, pardavinėju žuvis ir mažai galvoju apie tai, kas buvo“, – sakė Birutė.

Gyvenimas pasikeitė kardinaliai

Tiesa, moteris prisipažino, kad gatvėje įvairių žvilgsnių ir replikų ji sulaukia nuolatos, tačiau į tai nekreipia dėmesio. Ji prasitarė, kad ne kartą apsimetė ir kitu žmogumi, kad tik nebūtų atpažinta: „Žmonės mane atpažįsta, pasisveikina... Būna, kad ir į darbą ateina, paklausia, kur dirba Birutė, o aš pasakau, kad paieškotų šiek tiek toliau...“, – juokėsi B. Navickaitė.

Birutė tikra – ne viešumas, o motinystė pakeitė jos gyvenimą ir jį apvertė aukštyn kojomis. „Esu tikra, kad visoms mamoms, kurioms gimsta vaikai, gyvenimas daugiau ar mažiau pasikeičia.“

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų