REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Oksana Pikul (tv3.lt fotomontažas)

Atlikėja ir vizažistė Oksana Pikul vis dažniau išbando įvairias grožio procedūras, kurių atsiliepimais ir potyriais pasidalija su savo 108 tūkstančių gerbėjų armija „Instagram“ tinkle.

22

Atlikėja ir vizažistė Oksana Pikul vis dažniau išbando įvairias grožio procedūras, kurių atsiliepimais ir potyriais pasidalija su savo 108 tūkstančių gerbėjų armija „Instagram“ tinkle.

REKLAMA

Visai neseniai ji pasidalijo kadru, kur jai atliekama „Face Lift“ procedūra.

„Jau seniai galvojau apie neoperacinį „Face Lift“, tad domėjausi Lietuvos klinikų naujovėmis, googlinausi ir skaičiau užsienio šaltinių informaciją. Liftingui pasirinkau specialistų bei pacientų giriamą FDA patvirtintą ultherapiją“, – skelbė ji.

Moteris taip pat negalėjo atsidžiaugti ir procedūros rezultatais: „Akivaizdus efektas pasimatė iškart ir dar ryškės palaipsniui“, – sake O. Pikul.

Be to, O. Pikul pabrėžė, kad ši procedūra nė nesukels įtarimo, kad kažkas jūsų odai buvo atlikta.

„Tikriausiai pastebėjote, kad po „Face Lift“ operacijų veidai kiek supanašėja, o po ultherapijos gaunamas 100 procentų natūralus rezultatas – niekas net neįtars, kad buvo kažkas daryta“, – džiaugėsi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Neslėpė baimės

Primename, kad tai jau ne pirmas kartais, kai garsi moteris puoselėja savo grožį medikų ir grožio specialistų pagalba. Jai prieš kelis mėnesius buvo atlikta veido ovalo ir skruostikaulių linijos formavimo operacija.

REKLAMA

Tąkart interviu metu tv3.lt ji sake, kad apie procedūrą svarstė ne vieną kartą, tačiau bijojo, kad bus labai nemalonu, skaudės.

„Meluočiau, jei sakyčiau, kad neskaudėjo, bet kiekvieno žmogaus skausmo riba yra skirtinga. Mano riba – žema. Maniau, kad tai yra baisi procedūra, kurios neiškentėsiu, bet nutiko kitaip. Nebuvo malonu, skaudėjo, tačiau pakenčiama, o rezultatas pranoko lūkesčius“, – džiaugėsi ji.

Oksana tvirtino, kad pritaria grožio procedūros ir tikrai nėra nusistačiusi prieš. Pasak jos, kiekvienas žmogus turi teisę elgtis su savo kūnu taip, kaip nori.

„Aš niekada nesistengsiu įtikti kam nors, tai darysiu tik dėl savęs. Juolab, kad gaunu įvairių rekomendacijų, pasiūlymų išbandyti tam tikrus produktus ar procedūras, kodėl to neišbandžius? Nemėgstu atsilikti, todėl aktyviai domiuosi ir makiažo tendencijomis, technologijomis“, – tvirtino vizažistė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų