REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
 Maksas Melmanas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Kaip ir kiekvieną šeštadienį, taip ir rytoj TV3 žiūrovus žadins nuotaikinga kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“.

30

Kaip ir kiekvieną šeštadienį, taip ir rytoj TV3 žiūrovus žadins nuotaikinga kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“.

REKLAMA

Šįkart laidos studijoje dėl geresnio kulinaro varžysis bičiuliai muzikantai – tai prodiuseris Vilius Tamošaitis-GeraiGerai ir legendinės grupės „Biplan“ narys Maksas Melmanas. O sunkioji užduotis įvertinti, kuris yra geresnis kulinaras atiteks kitam „Biplan“ nariui Olegui Aleksejevui.

Pačiame Kauno centre, „Miesto sodo“ restorano „Gastro siena“ studijoje įsikūrusi laidos kūrybinė komanda stalą nukraus kokybiškais produktais ir parinks du puikius receptus, tinkančius artėjančių šv. Velykų progai. Burtai lems, jog Vilius kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene, keps kibinus su lietuviška vištiena, džiovintais pomidorais ir sūriu, o Maksas, padedamas šefo Pavel Kolesnik, grilins taip pat lietuviškos vištienos filė šašlyką.

Animacinių filmų garso režisierius, muzikantas ir prodiuseris Vilius Tamošaitis – tikras žmogus orkestras. Be didelės aistros muzikai, jis dar ir užsiima pagardų „Maži mamutai“ verslu. Paklaustas apie GeraiGerai pseudonimo atsiradimo istoriją, žinomas vyras pasidalins intriguojančiu pasakojimu.

REKLAMA
REKLAMA

„Kuomet keliavome Maroke, mes, lietuviai, vakarus leisdavom vietinių marokiečių būryje ir tarpusavyje lietuviškai bešnekėdami matyt daug naudodavom tą frazę „gerai gerai“, jog vietiniai mane taip ir pradėjo vadint. Vos tik prabildavom lietuviškai, jie iškart puldavo kartoti šią frazę. O grįžus iš kelionės, teko dalyvauti vienam projekte, kur turėjau greitai susigalvoti sau sceninį vardą, ir tas GeraiGerai taip ir prilipo“, - apie atlikėjo neįprasto pseudonimo atsiradimą laidoje pasakos Vilius.

REKLAMA

Tačiau priešininkų komandoje taip pat netrūks intriguojančių istorijų. Legendine šalies pop roko grupe tituluojami „Biplan“ žinomi visai šaliai, savo dainomis gerbėjus jie džiugina jau daugiau nei du dešimtmečius. Šiuo metu naują albumą „Nuo nulio iki mėnulio“ pristatinėjančios grupės lyderis Maksas atskleis, kokia yra jų neblėstančio populiarumo paslaptis.

„Grupė įkurta 1995 metais, dar praeitame amžiuje. Priežastis, kodėl mes taip ilgai kartu grojam, ir yra būtent mūsų draugystė. Mes nesame tik kartu dirbantys kolegos, mes esam draugai. Mes taip seniai pažįstam vienas kitą, taip seniai grojame, jog „Biplan“ yra mano gyvenimas“, - laidoje kalbės grupės lyderis.

REKLAMA
REKLAMA

O ką scenos veteranai galėtų patarti jauniesiems talentams, siekiantiems išgarsėti? Maksas atviraus, jog muzikanto kelias nėra lengvas ir norint pasiekti aukštumas, reikia daug ir tikslingai dirbti bei nenuleisti rankų, kuomet ne viskas klojasi kaip suplanuota.

„Jeigu tu gali to nedaryt, tai geriau ir nedaryk. Bet jeigu tu be to negali – tai kurk, grok ir dainuok“, - paprasta, bet auksine taisykle dalinsis Maksas.

„Biplan“ gitaristas ir dainų kūrėjas Olegas Aleksejevas taip pat atskleidė, jog beveik 25 metai praleisti kartu su grupe scenoje yra ne tik meilės muzikai, bet ir tvirtos draugystės rezultatas.

„Tai yra mūsų hobis, mūsų visų gyvenimo dalis. Mums patinka tai, ką mes darome, ir „Biplan“ yra viskas, kas įeina į žodį gyvenimas“, - gražiais žodžiais apie legendinę grupę dalinsis jos narys.

Kokiomis dainomis laidoje nustebins muzikantai, kokiais vaikystės prisiminimais ir receptais jie pasidalins bei kokie naujausi planai bei iššūkiai „Biplan“ grupės muzikinėje karjeroje – visa tai ir dar daugiau paaiškės jau šį šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų