REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Ieva Zasimauskaitė (nuotr. Vytauto Pilkausko)

Ketvirtadienio vakarą žinomas moteris ir tinklaraštininkes sudomino grožio tematikos vakarėlis. Jo metu savo dainomis ir gaiviais grožio receptais dalijosi žinoma atlikėja Ieva Zasimauskaitė.

30

Ketvirtadienio vakarą žinomas moteris ir tinklaraštininkes sudomino grožio tematikos vakarėlis. Jo metu savo dainomis ir gaiviais grožio receptais dalijosi žinoma atlikėja Ieva Zasimauskaitė.

REKLAMA

Į renginį, vykusį sostinės centre esančiame „L‘Occitane“ salone, atvyko televizijos laidų vedėja Asta Stašaitytė, kovos menų specialistė Veronika Montvydienė, grožio specialistė Viktorija Poullain, sporto treneris Jeanas Claude'as Edorhas su mylimąja Inga Gaižauskiene, papuošalų kūrėja Simona Brazdžionytė ir kt. Skambant klavišininko Andrej Polevikov atliekamai muzikai vakaro svečiai susipažino su grožio pasaulio naujovėmis, mėgavosi rankų masažu, prancūzų virtuvės restorano „Le BonJour“ autentiškais desertais: špinatų ir avokadų pyragu bei grietinėlės skanėstu su žaliosios arbatos milteliais, rašo pranešime spaudai.

„Naujosios „L‘Occitane“ produktų kolekcijos „Herbae“ veidu Lietuvoje pasirinkome žinomą atlikėją Ievą Zasimauskaitę. Ieva kuria romantiškos, su laisvės vėjeliu per saulėtą pievą bėgančios merginos įvaizdį“, – sakė produktų vadovė Kristina Birgelė.

REKLAMA
REKLAMA

Vakaro metu buvo pristatytas naujasis „Herbae“ aromatas, dvelkiantis žaluma, šviežumu, laukinėmis Provanse augančiomis žolelėmis bei šios linijos dušo želė, kūno pienelis, rankų kremas ir muilas.

REKLAMA

„Tai – visiška vasara“, – apie naująjį aromatą smagiai juokdamasi kalbėjo I. Zasimauskaitė, viena pirmųjų Lietuvoje turėjusi galimybę išbandyti „Herbae“ linijos produktus. Dainininkė išskyrė ir kūno pienelį: „Visų pirma, jo itin gaivus kvapas, lengva tekstūra. Tad iš karto apima lengvumo jausmas, laisvės pojūtis“.

Ieva prisipažino gyvenime turinti ne itin daug grožio ritalų. Stengiasi kasdien gausiai drėkinti odą, nes esanti gana sausokos odos savininkė. „Kai turiu daugiau laisvesnio laiko einu į grožio saloną, kad man atliktų veido valymą. Na, o kūno masažas – mano didysis malonumas. Labai laukiu kada ir vėl galėsiu nueiti pas savo masažistę“, – apie savo veido ir kūno priežiūrą sakė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinė grožio prievolė, pasak pašnekovės – visada vakarais, prieš miegą labai gerai nusivalyti makiažą. Pasak Ievos, daugelis merginų daro didelę klaidą – gerai nenusivalo makiažo likučių ir nedrėkina odos. „Aš pati geriu daug vandens. Ajurvedinės mitybos dėka susitvarkė mano veido oda, plaukai. Apskritai, savijauta tapo kur kas geresnė“, – savo grožio ir savijautos paslaptį atskleidė I. Zasimauskaitė.

Dainininkė sakė rytais paprastai prie veidrodžio praleidžianti ne daugiau kaip 10 minučių: patepa veidą kremu, susišukuoja plaukus ir viskas. Kasdien su dekoratyvine kosmetika nedraugaujanti, leidžianti odai pailsėti, na, gal tik retsykiais akis blakstienų tušu paryškinanti. Makiažą paprastai darosi tiek prieš koncertus, renginius, svarbius susitikimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Man patinka, kai žmonės sako: „Oi, kokia graži, įsimylėjusi... Man tai pats gražiausias komplimentas. Nes, vadinas, atrodai labai gaiviai, o tavo akys švyti meile...“, – svajingai sakė I. Zasimauskaitė. Atlikėja pastebėjo, kad daugiausiai komplimentų sulaukianti, kai pamedituoja, gerai išsimiega. „Tuomet man sako: „Visa švytinti, tokia graži...“, – šypsojosi Ieva.

Dainininkė pasidžiaugė, kad nuo šiol į „L‘Occitane“ salonus bus galima atnešti šio prekės ženklo kremo ar kvepalų, kurie jau sunaudoti, pakuotę. Pasirodo, kremo indelis ar kvepalų biteliukas gali būti dar kartą panaudojamas ir toliau tarnauti, kaip gėlių vazonėlis, į kurį konsultantės pasodins augaliuką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų