REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena jaukiausių ir gražiausių metų švenčių – Velykos – jau čia pat. Susikaupimo, vilties ir pavasario šventė taip pat nepraleidžiama ir garsenybių namuose.

Viena jaukiausių ir gražiausių metų švenčių – Velykos – jau čia pat. Susikaupimo, vilties ir pavasario šventė taip pat nepraleidžiama ir garsenybių namuose.

REKLAMA

Atlikėja Ieva Zasimauskaitė prasitarė, kad šios šventės jų namuose Kaune bus ypatingos – dieną prieš, balandžio 20-ąją, gimtadienį švenčia jos tėtis Darius.

„Aš tik visai neseniai sužinojau, kad aš gaminu pietus...“, – juokėsi ji tv3.lt tiesioginės transliacijos metu.

Ieva taip pat atskleidė, kad turi ir firminį patiekalą, kurį ruoš Velykų proga.

„Turiu daug firminių patiekalų, bet aš gaminu vegetariškai. Labai fainas patiekalas – koftos. Labai keistas pavadinimas, bet tai yra tarsi... Į ką čia panašiausia iš mėsos... Kaip kotletai gal“, – šypsojosi atlikėja.

„Man labai patinka – bulvių košė, koftos ir burokėlių salotos. Labai mėgstu lietuvišką maistą, man nepatinka, kai sako, kad vegetarai valgo tik agurkus ir pomidorus, kaip triušiai matinasi. Nieko panašaus, man patinka gerai ir daug pavalgyti.

REKLAMA
REKLAMA

Mano tradicija tiek per Kūčias, tiek per Velykas – gaminti. Manęs prašo šeimos nariai, nors jie nėra vegetarai, kad aš pagaminčiau bent vieną patiekalą“, – pasakojo I. Zasimauskaitė.

REKLAMA

Pristatė naują dainą

Primename, kad pavasaris atlikėją Ievą Zasimauskaitę įkvėpė kūrybai ir naujoms dainoms. Prieš kelias dienas Ieva pristatė ir naująją savo dainą „What Do You Want From Me“ ir jos vaizdo klipą.

Naujausiu savo kūriniu Ieva Zasimauskaitė siekia paskatinti žmones atsisėsti, įsiklausyti į dainą, jos žodžius, peržiūrėti klipą ir bent tas tris su puse minutės tiesiog pabūti ramiai. Pamąstyti apie savo gyvenimą. Nebijoti iškelti klausimus sau ir galbūt tam, į ką tiki.

Ši daina, kaip ir didžioji Ievos kūrybos dalis, yra labai asmeniška. Taigi ir klipe neišvengta daug asmeninio archyvo vaizdų, Ievai svarbių žmonių ir atsiminimų.

„Klipe netgi iš Lisabonos, dar Eurovizijos laikotarpio momentų pamatysite“ – šypsojosi Ieva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų