REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
59
Žemaičių šeima: Nikolas, Gerda ir Andrius (tv3.lt fotomontažas)

Balandžio 3-iąją „TV Pagalbos“ žvaigždės Gerdos Žemaitės ir jos vyro, prodiuserio Andriaus gyvenimas pasikeitė kardinaliai. Pora susilaukė sūnaus, kuris į jų namus įnešė dar daugiau meilės, susikaupimo ir džiaugsmo.

59

Balandžio 3-iąją „TV Pagalbos“ žvaigždės Gerdos Žemaitės ir jos vyro, prodiuserio Andriaus gyvenimas pasikeitė kardinaliai. Pora susilaukė sūnaus, kuris į jų namus įnešė dar daugiau meilės, susikaupimo ir džiaugsmo.

REKLAMA

tv3.lt kalbinta Gerda neslėpė džiaugsmo, kad augantis sūnus yra labai geras ir ramus – su juo pora neturi jokių problemų ir tikrai lengvai išsimiega.

Paklausus, kaip garsi pora švęs Velykas, Gerda prasitarė, kad jos šiais metais bus visiškai kitokios – ne tik dėl to, kad gimė sūnus Nikolas, bet taip pat ir dėl to, kad jai nereikės rūpintis jokiais ruošos darbais ir galės pasijusti tarsi karalienė.

„Dabar visi pas mus atvažiuos, man nereikės niekuo rūpintis. Mama, sesuo, krikšto mama – jos viskuo šįkart pasirūpins“, – šypsojosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, į namus, kol kas, Gerda ir Andrius svečių nenori kviestis, nes nori ramiai sulaukti, kol sūnui Nikolui sueis bent vienas mėnuo.

„Atvažiuos artimieji pas mus, nes norisi bent mėnesį laiko išbūti ramiai. Tik dabar atsiranda dienotvarkė, režimas. Pirmą dieną buvo chaosas – ir baimė, ir nežinojimas, ar valgyti nori, ar ko. Bet dabar viskas stabilizavosi ir yra faina“, – sakė G. Žemaitė.

REKLAMA

Vardo paieškos

Primename, kad TV laidų vedėja sakė, jog sūnui davė tarptautinį vardą – būtent jis tiek jai, tiek jos vyrui Andriui įstrigo atmintyje, todėl dvejonių nebeliko.

„Sūnų pavadinome Nikolu. Mes dabar trumpinam – ir Nikas, ir Nikutis. Vadiname visaip. Bet man šis vardas labai įstrigo. Dar kai buvo tik pusė nėštumo praėję, man jis pasirodė labai stiprus, norėjosi, žinoma, pamatyti kūdikį, ar jam tinka, bet, mano galva, jam tikrai idealiai tinka šis vardas“, – džiaugėsi Gerda.

Tokiu vardu vaikų iki 2013-ųjų Lietuvoje yra vos kiek daugiau nei šimtas. Be to, garsi moteris prasitarė, kad su vyru sūnui svarstė duoti visai kitą vardą, tačiau lemtingam pasirinkimui žodį turėjo to vardo populiarumas.

REKLAMA
REKLAMA

„Vyrui vardas iš karto patiko, bet turėjome ir kitų variantų. Man labai patinka vardas Lukas, bet jų yra be proto daug ir tik dėl vardo populiarumo jo nenorėjome duoti, nors abiem tikrai labai patiko. Taip pat dar man patiko vardas Maiklas. Buvo įvairių pasvarstymų, bet nesutapdavo nuomonės, o kai šį vardą pasakiau, jis kažkaip abiem labai tiko ir patiko“, – šyptelėjo G. Žemaitė.

Tarptautinį vardą sūnui davusi pora taip pat sakė, kad pasidomėjo ir jo reikšme, tačiau pasirinkimu yra be galo patenkinti.

„Vardas tarptautinis, bet man gražus ir trumpinys, ir šiaip vardas. Jau matau, kai bus suaugęs, tvirtas vyras, jam tiks šitas vardas. Pasidomėjome ir, žinoma, ką jis reiškia, tai – žmonių pergalė. Ta reikšmė mums nebuvo labai svarbi, bet suprantu, kad tai yra stiprus vardas, kuris tikrai jam labai tinka“, – teigė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų