REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Justina Stambrauskaitė su seserimi (Greta Skaraitienė/Fotobankas)

Verslininkę Justiną Stambrauskaitę šiandien žino daugelis pramogų pasauliu besidominčių žmonių. Vis dėlto ne visi jie yra girdėję, kad Justina turi ne ką mažiau užsispyrusią ir talentingą seserį – ką jau kalbėti apie daugybę jos talentų!

34

Verslininkę Justiną Stambrauskaitę šiandien žino daugelis pramogų pasauliu besidominčių žmonių. Vis dėlto ne visi jie yra girdėję, kad Justina turi ne ką mažiau užsispyrusią ir talentingą seserį – ką jau kalbėti apie daugybę jos talentų!

REKLAMA

Tiesa, kitaip nei Justina, Eva Navickaitė siekia aukštumų kitoje – muzikos – srityje. Jauna mergina nuo vaikystės mokosi dainavimo, o visai neseniai pristatė ir dainą, kuri jau spėjo surinkti daugiau nei 100 tūkst. perklausų.

Naujienų portalui tv3.lt Eva papasakojo apie savo kasdienybę, muzikos pasiekimus bei atskleidė, kokie jos ir Justinos santykiai.

Scenos baimės nejaučia

Kai kurie Evą galėtų prisiminti ir iš tokių projektų, kaip „X faktorius“ – mergina savo laimę yra išbandžiusi ir čia. Eva neslepia, kad ši patirtis buvo išties vertinga – sužinojo apie save kai ką naujo: „Padainuoti prieš 5, 500, ar 1000 klausytojų – man nekelia jokios baimės.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, merginos muzikinis kelias prasidėjo dar vaikystėje. „Viskas prasidėjo kai man buvo ketveri – tėvai nuvedė dainuoti į vieną ansamblį, o kai sulaukiau penkerių, darželio muzikos mokytoja pastebėjo mano talentą ir išvežė į tarptautinį konkursą, kuriame užėmiau 1 vietą!“ – pasakojo Eva.

REKLAMA

Vėliau sekė muzikos mokykla, o dar vėliau – privačios pamokos pas vieną stipriausių Lietuvoje vokalo mokytojų, Viktoriją Kalpokaitę. „Ji daugiausiai prisidėjo prie mano vokalo tobulinimo, dainavimo, ir sceninės patirties“, – įsitikinusi Eva.

Netikėta sėkmė

Kovo pabaigoje Eva pristatė ir naują dainą, kuri sulaukė didžiulio susidomėjimo. Vien „YouTube“ platformoje ji sulaukė beveik 50 tūkst. peržiūrų.

„Labai džiaugiuosi, kad su savo muzikos kūrėju Bäsello sulaukėme jau daugiau nei 100 tūkstančių dainos perklausų per visas muzikos klausymo platformas! Tai mums labai didelis pasiekimas ir dar didesnis paskatinimas kurti“, – neslepia dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto dainavimo E. Navickaitė nė nevadina darbu. Anot jos, tai – kur kas geriau.

Paklausta, ar savo karjerą sies su muzika, mergina atviravo: „Šio varianto neatmetu – sakau, kad pagyvensim, pamatysim! Į muziką dabar nežiūriu kaip į darbą, nes tai darydama nesijaučiu dirbanti (juokiasi). Labai myliu ir dainuoti, ir kurti, na, o jei tai išsivystys į ką nors daugiau, ir galėsiu iš to gyventi, kodėl gi ne?!“

Aistrą jaučia ne tik muzikai

Vis dėlto daugiau nei 37 tūkstančiai Evos sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ galėjo pastebėti, kad muzika – nėra vienintelė jos aistra.

Nemaža dalis nuotraukų atlikėjos paskyroje yra iš sporto salės – mergina sako, kad čia praleidžia tikrai nemažai laiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sportą myliu ne ką mažiau, nei dainavimą. Sportuoju kiekvieną dieną,  o kartais net ir du kartus. Neleidžiu sau praeiti pro sporto salę, bet ir tinklinio, kurį žaidžiu jau 5 metus, apleisti nesinori“, – sako mergina.

Paklausta, kaip atrodo jos treniruotės, E. Navickaitė atskleidė savo paslaptis: „Kiekvieną dieną stengiuosi treniruoti vis kitą raumenų grupę, palaikyti gerą raumenų tonusą ir moteriškas kūno linijas, o kas svarbiausia, tai padeda gerai jaustis! Dar nebuvo treniruotės, iš kurios išeičiau liūdna – sportas man visada pakelia nuotaiką!“

Daug dėmesio Eva skiria ir savo gražių kūno linkių palaikymui virtuvėje – ji stengiasi maitintis tik sveikai.

REKLAMA

„Stengiuosi vengti gazuotų gėrimų, sulčių, geriu daug vandens, pusryčiams dažniausiai valgau avižinę košę, keptą arba virtus kiaušinius. Taip pat laikausi protarpinio badavimo dietos ir nuo 17 valandos (išskyrus savaitgaliais, kai sau leidžiu pailsėti) nebevalgau. Tai išbandžiau jau prieš porą metų ir pastebėjau, kad labai stipriai pagerėjo savijauta ir miego kokybė“, – pasakojo atlikėja.

Atskleidė, kaip sutaria su garsia sese

Socialiniuose tinkluose daug bendrų nuotraukų su seserimi Justina Eva neturi, vis dėlto neseniai kartu su mama bei tėčiu mergina pasirodė ir J. Stambrauskaitės rengtame renginyje, skirtame jos prekės ženklui.

Mielai kartu pozavusios merginos parodė, kad yra itin artimos. Tai skuba patikinti ir pati Eva, negailinti seseriai gražiausių žodžių.

REKLAMA

„Ji yra vienas nuostabiausių mano pažįstamų žmonių, ir nesvarbu, kokiais gyvenimo klausimais, ji visada padės, patars, paskatins, sudrausmins ar kažko pamokys. Su Justina turiu labai gerą ryšį ir ja visada galiu pasitikėti – nesvarbu, kokioje gyvenimo situacijoje. O jei reikia patarimo ar pagalbos – ji visada šalia! Ji nuostabi sesė!“ – sakė E. Navickaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų