REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Vitalija Katunskytė su dukra Monika (nuotr. asm. archyvo)

Visuomet energinga, besišypsanti ir charizmatiška atlikėja Vitalija Katunskytė atvira – Velykos šiais metais bus visiškai kitokios nei įprastai. „Noriu per Velykas tiesiog pailsėti“, – interviu metu sakė ji.

30

Visuomet energinga, besišypsanti ir charizmatiška atlikėja Vitalija Katunskytė atvira – Velykos šiais metais bus visiškai kitokios nei įprastai. „Noriu per Velykas tiesiog pailsėti“, – interviu metu sakė ji.

REKLAMA

Šįkart gražiausią pavasario šventę Vitalija minės viena – kaip ji pati sakė, iš Anglijos negrįš net jos dukra Monika, tačiau dėl to ji nė kiek neliūdi.

 

„Pas mane tas pats per tą patį, turbūt kaip ir pas visus kitus. Dukra šįkart negrįš, atvyks tik birželio pabaigoje pasiimti sūnaus, nes kartu atostogaus. Anūkas Kęstutis baigs penktą klasę, tai kasmet vasaras jis leidžia su mama. Rugpjūčio pabaigoje tik grįš, pati su vyru pabus gal 10 dienų pabaigoje ir vyks atgal į Angliją. Neapsimoka dabar parvažiuoti“, – sakė Vitalija.

Moteris taip pat pabrėžė, kad su metais tikrai nesijaučia jaunesnė, todėl ir sveikata kartais paveda. Tačiau Vitalija tikra – koncertuos tol, kol tik turės jėgų.

REKLAMA
REKLAMA

„Sveikata tokia pati, ką darysi. Kol žmonės eina į koncertus, myli, tol reikia varyti. Ateis tokia diena, kai bus 85 metai ir nelipsiu jau į sceną. Juk čia jau cirkas būtų. O kai reikia ir eini. Aš pripratusi, buvau darboholikė, todėl visuomet turėjau tiek daug darbų. Šįkart noriu per Velykas tiesiog pailsėti. Leidžiu sau ir pamiegoti daugiau, televizorių pažiūrėti, nors draugės kvietė, bet nevažiuosiu, firminio patiekalo nedarysiu, gal kelis kiaušinius nudažysiu“, – teigė V. Katunskytė.

REKLAMA

Nors metai bėga ir jėgų tik mažėja, Vitalija taip pat pasidžiaugė, kad žmonės vis dar ją myli ir kviečia į koncertus. Tiesa, dėl jų atsiranda ir įvairių sveikatos problemų.

„Metai savo diktuoja – anksčiau mėgau gaminti, o dabar turiu daug darbo, koncertų, tiek prieš Velykas, tiek po to. Į dieną po 8 koncertus – 4 viename Lietuvos gale, 4 kitame. Sunku, pavargstu“, – teigė ji.

Išsiuntė ypatingų dovanų

Garsi šalies atlikėja taip pat sakė, kad ją aplankys tik mylimas ir visuomet laukiamas svečias – anūkas Kęstutis.

„Aš esu pavargusi nuo koncertų, tad visiškai nenoriu jokių švenčių. Noriu šiemet jas praleisti labai ramiai, net draugų nesikviesiu, nieko nedarysiu. Noriu viena būti savo namuose. Anūkas ateis, pabūsime, padaužysime kiaušinius, gal suvalgysime pyrago ir viskas. Tokios tos šventės pas mane bus“, – rėžė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Anglijoje gyvenančiai dukrai Monikai Vitalija taip pat paruošė ir ypatingą dovaną – sukrovė milžinišką krepšį įvairiausių lietuviškų gėrybių, kurių emigrantai pasiilgsta.

„Dukrai sukroviau Velykinį lauknešėlį – įdėsiu į autobusą krepšį dovanų. Apipirkau visko: rūkytų dešrų, kumpių, karbonadų, lašinių, geros šoninės, sūrių rūkytų. Pilnas, didelis krepšys. Bus ir dovanų Monikutei, anūkui, žentui. O man jie irgi krepšį pridėjo, taip ir kasmet keičiamės dovanomis. Klausiau Monikos, ar pas juos neskanūs lašiniai, bet sakė, kad lietuvių parduotuvė nuo jų gan toli, o ir ten tie lašiniai jau tokie pastovėję, negražūs, todėl aš įdedu šviežių, nes turiu pažįstamų ūkininkų, kurie man paruošia ir atveža į namus. Juokauju, kad mano šaldytuvas per pusę virtuvės – kur aš būčiau dėjusi 7 kilogramus mėsos, jei ne ten? Dabar net pusę paršo gali sudėti ten“, – šmaikštavo Vitalija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų