REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Ieva Zasimauskaitė (nuotr. Sveta Wodzinowska)

Paskutiniais mėnesiais Ievos Zasimauskaitės gerbėjai tikrai turi kuo pasidžiaugti. Visai neseniai dienos šviesą išvydo didžiulio populiarumo sulaukęs kūrinys „Aš galiu skrist“, o šiuo metu dainininkė pristato dar vieną naują savo kūrybos dainą „What Do You Want From Me“.

27

Paskutiniais mėnesiais Ievos Zasimauskaitės gerbėjai tikrai turi kuo pasidžiaugti. Visai neseniai dienos šviesą išvydo didžiulio populiarumo sulaukęs kūrinys „Aš galiu skrist“, o šiuo metu dainininkė pristato dar vieną naują savo kūrybos dainą „What Do You Want From Me“.

REKLAMA

Pasak atlikėjos, grimo kėdėje netikėtai gimusi melodija išaugo į jautrų, brangiausią vidinių išgyvenimų kūrinį. Dainininkė įsitikinusi, kad kiekvienas iš mūsų turi tikėjimą, kuris padeda atsikelti, kai sunku, palaiko, kai patiriame nuopuolius ir kartais kelia nevalingą klausimą „Tai ko gi tu iš manęs nori?“.

Iš to jausmo gimė ir dainos žodžiai, ir noras užfiksuoti ją vaizdo klipe. Naujausiu savo kūriniu Ieva Zasimauskaitė siekia paskatinti žmones atsisėsti, įsiklausyti į dainą, jos žodžius, peržiūrėti klipą ir tas tris su puse minutės tiesiog pabūti „čia ir dabar“. Pamąstyti apie savo gyvenimą. Nebijoti iškelti klausimus sau ir galbūt tam, į ką tiki.

REKLAMA
REKLAMA

„Sukurti šią dainą, matyt, mane pastūmėjo noras padėkoti aukštesnei jėgai. Galima sakyti, jog rašiau dainą Dievui ir tą klausimą aš uždaviau jam. Žinoma, esu susidūrusi, žinau, kad daug žmonių tiki tiesiog visata arba kažkokia aukštesne energija, nebūtinai tai yra įvardintas Dievas.

REKLAMA

Tai nėra taip svarbu, svarbiausia, kad ir kaip bebūtų sunku, žinoti, kad yra kažkas aukščiau, kas mane ir mus visus saugo. Kad ir kaip bebūtų sunku, vis tiek reikia stotis ir eiti. Net jei kartais kyla klausimai „už ką man?“ ar „ko tu iš manęs nori?“, turime nepamiršti, jog mums neduoda to, ko mes negalėtume išgyventi.“ – atvirauja Ieva.

Atlikėja pastebi, jog labai svarbu mąstyti apie savo gyvenimą, nebijoti užduoti nepatogių klausimų, galvoti apie savo vidų. Jos manymu, visi atsakymai yra labai arti mūsų, tik reikia nebijoti žengti pirmąjį žingsnį. Ieva tiki, jog daina galėtų būti tas paskatinimas žengti atsakymų link.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai yra mano vidaus daina, kaip aš jaučiuosi dabar, su kokiais sunkumais susiduriu. Kaip iš tikrųjų pagaliau aš jaučiu, jog esu gyva ir pagaliau jaučiu, kad be galo noriu eiti pirmyn būtent šiuo keliu, kurį atradau. Kuriame jaučiuosi labai saugi ir labai tvirta. Savo kūryba linkiu visiems ieškoti, klausti, nebijoti ir atrasti.“ – dalijasi mintimis dainininkė.

Ši daina, kaip ir didžioji Ievos kūrybos dalis, yra labai asmeniška. Taigi ir klipe neišvengta daug asmeninio archyvo vaizdų, Ievai svarbių žmonių ir atsiminimų.

„Klipe netgi iš Lisabonos, dar Eurovizijos laikotarpio momentų pamatysite.“ – šypsosi Ieva.

Dainininkės prisiminimus pastiprina, papildo ir dar daugiau šviesos suteikia šiandienos vaizdai, kuriuose Ieva su visa kūrybine komanda atlieka dainą įrašų studijos atmosferoje. Šie klipo vaizdai – puiki galimybė susipažinti su visa kūrybine komanda, kurią žiūrovai matys gyvai jau balandžio pabaigoje prasidėsiančiame koncertiniame ture.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai ir nuostabusis VDU styginių instrumentų kvartetas, ir muzikos grupė, kurią Ieva mini jau ne tik kaip scenos partnerius, bet ir kaip draugus, ir, žinoma, pritariantieji vokalistai.

Ievos Zasimauskaitės turas prasidės Vilniuje (Šv. Kotrynos bažnyčioje) balandžio 24 d., balandžio 25 d. dainininkė koncertuos Kaune (Žalgirio arenos, BOSCA amfiteatre), 26 d. pasirodys Klaipėdoje (Kultūros fabrike), o gegužės 4 d. – Birštone (Kurhauze).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų