REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau ateinantį savaitgalį TV3 eteryje prasidės naujas socialinės dokumentikos projektas „Noriu šio darbo!”, kurio metu įvairių profesijų ir specialybių atstovai dalyvaus atrankose į populiariausių Lietuvoje darbdavių siūlomas pozicijas bei gaus tikrą darbą.

Jau ateinantį savaitgalį TV3 eteryje prasidės naujas socialinės dokumentikos projektas „Noriu šio darbo!”, kurio metu įvairių profesijų ir specialybių atstovai dalyvaus atrankose į populiariausių Lietuvoje darbdavių siūlomas pozicijas bei gaus tikrą darbą.

REKLAMA

Tuo pačiu laida į ekranus sugrąžins žiūrovų mėgstamą televizijos laidų vedėją.

Laidoje darbo vietų sieks įvairaus amžiaus žmonės su skirtinga darbine patirtimi: tiek šiuo metu neturintys darbo, tiek rinkos naujokai, tiek po ilgų metų praradę darbo vietą ar norintys ją pakeisti specialistai. Kiekvienoje laidoje vienas iš kandidatų bus apdovanotas trokštamiausiu prizu – realia darbo vieta.

Laida ne tik atskleis kaip vyksta darbo pokalbiai šiuolaikines įdarbinimo technologijas naudojančiose Lietuvos kompanijose, bet ir suteiks daug naudingų patarimų žiūrovams. Sužinosite, kaip teisingai parašyti gyvenimo aprašymą, ką apsivilkti einant į darbo pokalbį ir kaip teisingai jame elgtis, kaip parduoti save darbdaviui bei patirti mažiau streso įsiliejant į naują kolektyvą.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų žiniasklaidos grupėje dirba bemaž pusantro šimto darbuotojų. Esame geidžiamiausias darbdavys, tačiau man pačiam teko ne vieną dešimtį darbo pokalbių turėti, kol subūriau savo komandą. Todėl galiu tik patvirtinti, kad neužtenka turėti gerą išsilavinimą ar talentą, reikia dar mokėti tai pateikti ir įtikinti potencialų darbdavį.

REKLAMA

Taigi ši tema, yra aktuali daugeliui – dar tik ieškančiam pirmojo darbo, ar jau siekiančiam aukštesnių pareigų, ar norinčiam keisti specializaciją. Neabejoju, kad laida bus daug kam įdomi ir naudinga“, – sakė Arvydas Rimas, TV3 kūrybos direktorius.

Laida „Noriu šio darbo!” kuriama kartu su geidžiamiausiais Lietuvoje darbdaviais ir darbo atrankomis užsiimančiomis bei šioje srityje lyderiaujančiomis įmonėmis. Prie šio projekto prisijungė „Headex”, „Gintarinė vaistinė”, „Cirkle K”, „Bitė”, „IKI”, „Mano būstas” ir „Festo”.

REKLAMA
REKLAMA

Laidoje taip pat bus galima iš arčiau susipažinti su darbdaviais, pasižvalgyti po įspūdingus įmonių biurus bei sužinoti kokias darbo sąlygas jie siūlo. Pasirodo, šiais laikais biuruose įrengtos ne tik virtuvės, sporto, vaikų kambariai, bet panorėjus galima net ir pernakvoti.

Simboliška, bet naujosios laidos vedėju tapo dar visai neseniai spaudoje „televizijos bedarbiu” vadintas Giedrius Leškevičius. „Projektas iš karto patraukė savo verte. Darbas užima kone didžiausią ir reikšmingiausią mūsų gyvenimo dalį, tad visada norisi turėti įdomų, leidžiantį save realizuoti, siūlantį kuo geresnes sąlygas darbą. Tačiau dėl geros pozicijos reikia ir pakovoti, – sakė šiuo metu pirmosiose laidose nusifilmavęs G. Leškevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Man gyvenime sekėsi – niekada neieškojau darbo, jis pats mane susirasdavo, todėl atsidūręs šiame projekte sužinojau daug naujų, įdomių dalykų. Pamatysite, ši laida tikrai bus naudinga ir jos dalyviams, ir žiūrovams. ”, – pridūrė jis.

Be televizijos žiūrovų mylimo Giedriaus, projekte dalyvaus žmogiškųjų išteklių ekspertai, lyderystės mokytojai, psichologai ir net fenotipologai. Jie taps savotišku laidos dalyvių asmeninių trenerių štabu – patarėjais, kurie analizuos kandidatų klaidas ir padės išryškinti stipriąsias savybes, sužinos, kokios baimės kamuoja dalyvius, bei padės jų atsikratyti, o taip pat išgirs apie lūkesčius ir norus bei pastūmės jų siekti.

Laidą „Noriu šio darbo!” žiūrėkite nuo balandžio 20 d., šeštadieniais 11 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų