REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Monika Šedžiuvienė (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Pirmadienio rytą kosmetikos naujovėms neabejingos moterys rinkosi į grožio pusryčius. Garsenybėms, žinomoms vizažistėms, tinklaraštininkėms buvo pristatytos pavasariškos dekoratyvinės kosmetikos „Bell“ naujienos.

36

Pirmadienio rytą kosmetikos naujovėms neabejingos moterys rinkosi į grožio pusryčius. Garsenybėms, žinomoms vizažistėms, tinklaraštininkėms buvo pristatytos pavasariškos dekoratyvinės kosmetikos „Bell“ naujienos.

REKLAMA

Renginio metu moterys kalbėjo apie makiažo tendencijas, susipažino su kosmetika ir mėgavosi pusryčiais. Šventės modelio Marios Julie Randers makiažu pasirūpino Lietuvos vizažo čempionė Oksana Pikul-Jasaitienė.

Verslininkės Dainos Bosas dukra – išskirtinių, labai dailių bruožų mergina, todėl vizažistei pavyko puikiai atskleisti „Bell“ kosmetikos privalumus. Renginyje buvo pristatytos priemonės lūpoms, akims ir veidui. Taip pat minėta kosmetikos gamintoja turi išleidusi priemonių nagams liniją. Pusryčius vedė tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Pitkauskienė.

„Pavasario ir vasaros sezoną ypač madinga gaivi, gyva, švytinti, sveika oda. Atkreipkite dėmesį į skaistalus. Jie labai svarbi šio sezono makiažo detalė. Keičiasi ir antakių mados. Šiuo metu grožio pasaulyje karaliauja į viršų sušukuoti natūralūs, vešlūs antakiai, ryškios blakstienos, švytintys šešėliai, grafiniai skysti akių pravedimai.

REKLAMA
REKLAMA

Jie gali būti ir pačių ryškiausių spalvų! Taip pat stilingai atrodysite su holografinės spalvos lūpoms ar akimis. Negailėkite švytėjimo suteikiančios pudros, jos niekada nebūna per daug“, – apie šiltojo sezono makiažo tendencijas kalbėjo O. Pikul-Jasaitienė.

REKLAMA

Maria Julie Randers įsitikinusi – pavasariškas makiažas turėtų būti gaivus, spindintis, o veidas kuo mažau apkrautas. „Šiuo metu madoje yra spalvoti akių pravedimai. Man jie labai patinka. Kada daugiau žaisti su spalvomis, jei ne pavasarį ar vasarą“, – šypsojosi mergina.

Maria pasakojo, kad labai dažnai makiažo stilių padiktuoja proga ir nuotaika. Vieną dieną tamsiaplaukė nori dūminio, o kitą minimalistinio makiažo. „Labai mėgstu dažytis, tačiau esant svarbiai šventei mieliau pasitikiu profesionalais“, – pasakojo gražuolė.

Likus savaitei iki renginio vizažistė turėjo proga išbandyti visas „Bell“ kosmetikos priemones. Žinoma moteris teigė maloniai nustebusi gaminių kokybe. „Ši kosmetika praėjo mano testą, kurį vadinu „sportas, darbas, skrydis“.

REKLAMA
REKLAMA

Priemonės laikėsi puikiai, štai ir dabar esu pasitepusi matine kremine pudra. Ją užfiksavau su sausa pudra. Lūpų blizgis ir pieštukai iš karto nugulė mano kosmetinėje. Esu labai priekabi ir niekuomet negiriu kosmetikos, kuri man nepalieka gero įspūdžio“, – teigė vizažistė.

Į šventinius pusryčius, surengtus restorane „Sugamour“, atvyko Ieva Swan, Monika Marija, Monika Šedžiuvienė, Julija Žižė, Sofio Gelašvili, Maria Julie Randers ir kitos žinomos moterys.

Dėl naujausių techninių sprendimų ir technologijų “Bell” kosmetika nuolat tobulinama. Šios kosmetikos gaminiai parduodami keliasdešimtyje Rytų, Vidurio, Vakarų Europos šalių.

„Turime savo bandymų laboratoriją, kurioje specialistai rūpinasi ne tik tuo, kad kosmetika gražintų, bet ir saugotų kūną. Mikrobiologijos laboratorijoje atliekama gaminių, skirtų mūsų vartotojoms, kokybės analizė. Atkreipkite dėmesį į tai, kad mes patys kuriame ir gaminame savo gaminių pakuotes. Kokybė ir prieinama kaina leidžia mums konkuruoti su kitais gamintojais“, – pusryčiuose kalbėjo kosmetikos atstovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų