REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Serialas Pažadėtoji (nuotr. YouTube)

TV3 eteryje kiekvieną darbo dieną rodomas indų serialas „Pažadėtoji“ per itin trumpą laiką pavergė milijonų žiūrovų širdis. Su 2008-aisiais pirmąkart eteryje pasirodžiusiu serialu taip pat užaugo ir ne viena šiandien jau gerai žinoma kino garsenybė.

36

TV3 eteryje kiekvieną darbo dieną rodomas indų serialas „Pažadėtoji“ per itin trumpą laiką pavergė milijonų žiūrovų širdis. Su 2008-aisiais pirmąkart eteryje pasirodžiusiu serialu taip pat užaugo ir ne viena šiandien jau gerai žinoma kino garsenybė.

REKLAMA

Tiesa, pagrindinės veikėjos – Anandi – vaidmuo buvo patikėtas tuo garsiai aktorei Avikai Gor. Kiek vėliau, po poros metų, ją pakeitė garsioji Pratyusha Banerjee, sulaukusi ypatingų simpatijų ir dėmesio.

 

Išskirtinio grožio mergina žaibiškai pavergė žiūrovų širdis ir tapo neatsiejama serialo „Pažadėtoji“ dalimi. Tiesa, pasaulį 2016-aisiais sukrėtė kraupi žinia, kad P. Banerjee buvo rasta negyva savo namuose.

Visai neseniai garsus „Pažadėtoji“ serialo aktorius Avinashas Mukherjee savo „Instagram“ paskyroje su 100 tūkst. gerbėjų pasidalijo kadru, kuris ne vieną privertė ašaroti.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmoji serialo „Pažadėtoji“ fotosesija“, – skelbė vaikinas, pasidalijęs nuotrauka su Avika Gor.

Komentaruose netrūko liaupsių ir palaikymo žodžių mielai serialo porai, tačiau taip pat ir liūdnų prisiminimų apie P. Banerjee.

REKLAMA

„Be proto ilgiuosi Pratyushos... Skauda dar ir šiandien“, „Aš jūsų tikra gerbėja, bet serialas, kai žinai, kad jos nebėra – ne tas“, „Žiūriu kasdien. Vėl ir vėl iš naujo, bet kaskart pamatęs Pratyusha noriu verkti. Skaudu. Man jos trūksta. Laiko neatsuksi atgal“ – rašė internautai.

Primename, kad serialo „Pažadėtoji“ buvo du sezonai: pirmąjį sudarė 2165 serijų, o antrąjį – vos 80.

Sudėtingi santykiai

2016-ųjų balandžio 1-ąją iš gyvenimo pasitraukusios Pratyushos mirtis sukrėtė milijonus serialo „Pažadėtoji“ gerbėjų visame pasaulyje. Tuo metu vos 24-erių merginos mirtį pradėjo gaubti mįslingas ir nerimą keliantis šydas, kurio tamsiausias šešėlis krito ant jos sužadėtinio Rahul.

REKLAMA
REKLAMA

Vieni šaltiniai pasakojo, kad merginos mylimasis Rahuul Raj Singh vertė kylančią aktorę užsiimti prostitucija, o jų santykiai buvo labai sudėtingi.

Dienraštis „Mumbai Mirror“ vos tik po merginos mirties išplatino straipsnį, kuriame paviešino poros paskutinio pokalbio detales.

Įraše buvo girdėti, kaip Pratyusha šaukė ant savo mylimojo. „Tu toks blogas, man taip sunku... Aš visuomet savo gyvenime koviausi dėl visko, tačiau man nebeliko nieko. Tu mane tempi į dugną, tu net nesupranti, kaip aš blogai jaučiuosi“, – sakė ji.

Mergina taip pat pridūrė: „Tu toks savanaudis... Rahul, viskas baigta. Aš pavargau. Aš mirus“, – rėžė ji. Tačiau jos mylimasis jai liepė nedaryti nieko: „Aš grįšiu po pusvalandžio“, – pridūrė jis. „Viskas baigsis po pusvalandžio“, – išrėžė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grįžus jam namo, jis savo mylimąją rado negyvą namuose. Vos tik Rahul iškvietė greitosios pagalbos darbuotojus ir nuvyko į ligoninę, kiek vėliau jis kelioms dienoms dingo iš visuomenės akiračio. Tuo metu netrūko kalbų, kad jaunas vyras yra prisidėjęs prie savo mylimosios mirties.

Prabėgus vos kelioms dienoms, Rahul buvo sulaikytas policijos ir tardomas dėl šio šiurpaus įvykio. Vyras policijai pasakojo, kad su mylimąja turėjo du raktus nuo jų buto, o kai atsirakino duris, jis pamatė šiurpų vaizdą. Iškvietęs kaimynus, jis bandė gaivinti savo merginą, tačiau nesėkmingai. „Man buvo be proto baisu, nežinojau, ką daryti. Nenorėjau skambinti policijai, nes tiesiog nesuvokiau, kas nutiko. Buvau pasimetęs. Išgirdęs, kad ji neišgyveno, kaipmat paskambinau jos tėvams ir keliems mūsų artimiems draugams“, – sakė jis.

Vis dėlto Pratyushos artimieji iki šiol negali patikėti, kad jauna mergina galėjo pakelti ranką prieš save. „Ji buvo labai laiminga, džiaugėsi tuo, ką daro. Netikiu, kad ji pati taip pasielgė“, – sakė aktorės draugė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų