REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą TV3 televizijos žiūrovai pamatė paskutiniąją projekto „Lietuvos talentai“ atrankų laidą. Jos metu žiūrovai išvydo dar nematytas visų atrankų akimirkas.

Sekmadienio vakarą TV3 televizijos žiūrovai pamatė paskutiniąją projekto „Lietuvos talentai“ atrankų laidą. Jos metu žiūrovai išvydo dar nematytas visų atrankų akimirkas.

REKLAMA

Laidos metu teisėjai Justinas Jankevičius, Ineta Stasiulytė ir Marijus Mikutavičius buvo negailestingai apgauti.

Tokio akibrokšto iš šou dalyvių nesitikėjo nė vienas žiūrovas... Teisėjai, pasipiktinę labai prastu pasirodymu, spaudė X. Kačiuko ir šuniuko šou, sutrikdęs visko mačiusius teisėjus, pasirodė esantis „Lietuvos talentų“ vedėjų Mindaugo Rainio ir Mindaugo Stasiulio pokštas. Paaiškėjus tiesai, teisėjai negalėjo nustoti juoktis.

Akordeonistas Vytenis Danielius pelnė teisėjų simpatijas! Akordeonu vaikinas groja nuo septynerių metų. Ir nors planavo tapti gydytoju, tačiau muzika nugalėjo. Vaikinas per dieną groja po 10 valandų, o muzikavimas jam teikia didžiausią džiaugsmą. 3 tvirti sprendimai, kad Vytenis yra vertas kito etapo! „Žaviausia yra tai, kaip tu jauti muziką“, – sakė I. Stasiulytė.

REKLAMA
REKLAMA

Brigita Kaniauskaitė tikra mergaitiška Hario Poterio versija. Aštuoniolikmetė dar mokosi mokykloje, o laisvu metu dainuoja. Mergina yra „Lietuvos talentų“ gerbėja, savo dainą skyrusi mamai. Deja, bet Brigita į kitą etapą nepateko. Visi teisėjai paspaudė X.

REKLAMA

Grupė LILI KIDS – šokiu gyvenantys vaikai. Scenoje jie šoko hip-hopą ir spinduliavo puikią nuotaiką. „Esate stilingi vaikai. Puikus pasirodymas“, – sakė J. Jankevičius. „Esate žavūs, linksmi ir traukiantys akį. Tačiau, jei turėtumėte laiko ilgiau parepetuoti, pasirodymas galėtų būti dar geresnis“, – sakė M. Mikutavičius. LILI KIDS išgirdo du „taip“ ir pateko į kitą etapą.

Julija Demidova – kompozitorė ir pianistė, neseniai grįžusi gyventi į Lietuvą. Mergina scenoje atliko savo kūrybos kūrinį ir nenorėjo atskleisti savo amžiaus. Kodėl – mes nežinome... Mergina teigė, kad jos sukurtas kūrinys atspindi kosmosą. Dar Julijai grojant Ineta paspaudė X. Teisėja tikino nežinanti, ar Julija gali laimėti projektą. Julija išgirdo du „taip“ ir vieną „ne“.

REKLAMA
REKLAMA

Šokėjai Violeta ir Augis – partneriai ne tik scenoje. Jie – vyras ir žmona, praėjusį sezoną dalyvavę projekte tam, kad užsidirbtų vestuvėms. Po vestuvių pora toliau šoka. Ir šoka labai gerai! „Norėjau pamatyti dar daugiau. Buvo labai įdomu. Jūs prikaustėte žvilgsnį, net neabejoju, kad kitame etape esate būtini dalyviai“, – komplimentus žėrė J. Jankevičius. Šokėjų šeima neabejotinai kitame etape!

Šiuolaikinių šokių klubas „Flamingas“ į projektą atvyko iš Šiaulių. Deja, bet teisėjų nesužavėjo pasirodymas. Marijus ir Justinas paspaudė X. „Mačiau tą pati per tą patį, daug persidengimų. Nebuvo įdomu žiūrėti“, – sakė J. Jankevičius. „Dar šiek tiek pritrūko, bet dėl to kaltas jūsų jaunas amžius“, – sakė M. Mikutavičius. Mergaitės į kitą etapą nepateko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bertas Ulozevičius televizijos žiūrovams puikiai pažįstamas. Vaikinas dalyvavo „X Faktoriuje“, tačiau ten jo nelydėjo sėkmė. Į šou jis grįžo pasikeitęs – persidažęs plaukus. Nepasisekė Bertui ir „Lietuvos talentuose“. Visi teisėjai paspaudė X. „Vienas pats tą gali daryti savo kambaryje. Mūsų tau nereikia“, – sakė I. Stasiulytė. Trys „ne“...

Titas ir Haris skraido ir daro kūlversčius ore. Jie – parkūro propaguotojai, savo gyvenimo neįsivaizduojantys be aktyvaus judėjimo. „Esate tikrai sportiški, galite daryti gražius triukus.

Tačiau spektaklis, kurį jūs vaidinate ir bandote atrodyti kvailesni nei yra iš tikrųjų... Man nepatinka... Man nepatinka muzika, galėtumėte padaryti kažką gudresnio“, – sakė M. Mikutavičius. Šokėjai išgirdo du TAIP ir pateko į kitą etapą.

REKLAMA

Fokusininkas Edgaras Mažeika grįžo į projektą po dviejų metų. Scenoje Edgarui padėjo I. Stasiulytė. „Nesupratau esmės, tik dariau, ką man liepė. „Triukas vertas pagarbos, bet šou dalis pasirodė nuobodoka, pasirodymas slegiantis“, – sakė M. Mikutavičius. Edgaras į kitą etapą nepateko. „Nežinau, ką parodyti televizijai“, – kalbėjo fokusininkas.

Tomas Baranauskas ir Rokas Baranauskas – broliai, įvaldę žongliravimo meną. Kauniečiai norėdami dar labiau nustebinti teisėjus, į sceną pasikvietė Mindaugą Stasiulį. Broliai sulaukė pagyrų ir pateko į kitą etapą!

„DEMO kids“ šokių studija iš karto atkreipė teisėjų dėmesį. Mergaitės į sceną žengė pasipuošę išskirtiniais kostiumais. Kaunietės sulaukė pagyrų! „Fantastika. Merginos, jūs nuostabios. Auga tobula miuziklų aktorių karta“, – gyrė I. Stasiulytė. Šokėjos kitame etape.

REKLAMA

I Made Sutama – skulptorius iš Balio. 30 metų vyras į Lietuvą atvyko dėl meilės. Meilės imigrantas scenoje grojo ukulėle ir dainavo. Deja, bet svetimšalio pasirodymas neįtikino teisėjų ir dainos metu skambėjo X. Balietis į kitą etapą nepateko.

„Baro tandemas“ Rapolas Vareika ir Vaidas Vaitkevičius scenoje demonstravo barmenų įgūdžius. Vaikinų darbo įrankis yra butelis ir... žavi šypsena. Vaikinai scenoje išdarinėjo įvairius triukus, kurie neabejotinai išjudintų bet kokį vakarėlį. „Stebėjausi, kaip jūs visą tai sugebate“, – sakė I. Stasiulytė. „Esate sceniški, charizmatiški“, – gyrė J. Jankevičius. 2 „taip“ ir 1 „ne“. Barmenai kitame etape!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tomas Padegimas yra beatboxeris. Vaikinas mokosi mokykloje, o užaugęs svajoja būti architektu. Nors Tomas tikėjosi išgirsti „auksinį mygtuką“, teisėjai jo nepaspaudė, tačiau pagyrų negailėjo. Tomas kitame etape!

Mantas Navickas – breiko šokėjas su šluota. Švietimo vadybininkas iš Kauno sulaukė ir pagyrų, ir kritikos. „Esi originalus, išradingas, turi judesius ir talentą“, – gyrė J. Jankevičius. „Esi tas žmogus, kuriam norisi atleisti. Pasirodymas estetiškas, gal šokį reikėtų atidirbti. Tikiu, kad dar gali nustebinti“, – sakė M. Mikutavičius. Mantas kitame etape.

Jau kitą sekmadienį projekto žiūrovai galės stebėti pirmąjį tiesiogiai transliuojamą „Lietuvos talentų“ pusfinalį.

„Lietuvos talentai“ – sekmadieniais, 19.30 val. Per TV3 televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų