REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
„Power Hit Radio“  komanda (tv3.lt fotomontažas)

Naujausių „Kantar“ radijo auditorijos tyrimų duomenimis, radijo stotis „Power Hit Radio“ yra klausomiausia Vilniuje jaunimo tarpe (16–34 metų auditorija).

9

Naujausių „Kantar“ radijo auditorijos tyrimų duomenimis, radijo stotis „Power Hit Radio“ yra klausomiausia Vilniuje jaunimo tarpe (16–34 metų auditorija).

REKLAMA

Lyginant su praėjusiais metais, šiemet „Power Hit Radio“ auditorijos dalis smarkiai išaugo trijuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Įspūdingiausias augimas Vilniuje – nuo 5,7 iki 14,5 proc. auditorijos dalies.

Klaipėdoje auditorija padvigubėjo – nuo 7,1 iki 14,4 proc., ir čia ji yra antra pagal populiarumą radijo stotis (16–34 metų auditorijoje). Kaune auditorijos dalis išaugo nuo 7,7 iki 11,4 proc. ir šiame mieste tai yra trečia klausomiausia radijo stotis (toje pačioje amžiaus grupėje).

„Tokie rezultatai išties džiugina. Jaučiamės įvertinti savo klausytojų. Nuolat galvojame kaip juos sudominti, ką smagaus pasiūlyti, kuo išsiskirti. Paskutiniu metu įvedėme nemažai naujovių: ryto laidoje pradėjo dirbti nauja komanda – senis Baniulis ir tv3.lt portalo pramogų žurnalistė Elena Jančiukaitė, kuri nušviečia apie svarbiausius ir įdomiausius pramogų pasaulio įvykius.

REKLAMA
REKLAMA

Vaidas Leliuga nuo šiol ne tik kalbina keliautojus radijo studijoje, bet ir pats tapo laidos „Keliauk išmaniai“ vedėju, taigi visus kelionių įspūdžius ir patarimus dalina ir radijo, ir TV žiūrovams. Dar daugiau dėmesio skiriame energingesnei muzikai, kurios negroja kitos Lietuvos radijo stotys, stengiamės išsiskirti šokių muzikos kūriniais, kuriuos rekomenduoja ir groja garsiausi pasaulio didžėjai”, – komentavo „Power Hit Radio“ programų direktorius Saulius Baniulis.

REKLAMA

„Be muzikos, transliuojame daug jaunatviško turinio, aprėpiančio įvairiausias temas – nuo elektrinių paspirtukų, kompiuterinių žaidimų, startup‘ų iki patyčių ar kitų skaudžių socialinių klausimų. Kad tai aktualu, įdomu sprendžiame iš gausių klausytojų žinučių, skambučių“, – aktyviu klausytoju įsitraukimu džiaugėsi S. Baniulis.

Pasak Sauliaus, itin didelio įsitraukimo visad sulaukia ir daug emocijų sukelia „Power Hit Radio“ žaidimai, tokie kaip „Ratai-kvadratai“, kurį žaidžia šeimos važiuodamos rytais į darželius ir mokyklas, „Taip-ne“ – klausytojai skambina šimtus kartų bandydami prisiskambinti ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA

„Prie radijo stoties sėkmės neabejotinai prisideda laidų vedėjai – visi jie yra labai skirtingi, charakteringi. Pavyzdžiui, energingasis Edgaras, mėgsta naudoti daug specialių efektų eterio metu, jis yra kompiuterinių žaidimų guru ir veda specialią rubriką apie tai.

Vanilla ir Kamilla – drąsiausios ir energingiausios mūsų vedėjos, visiškai pašėlusios, nebijančios atvirai kalbėti net nepatogiausiomis temomis. Rūta pati būdama profesionalia dainininke gerai išmano muzikos plonybes, ji klausytojus kiekvieną dieną supažindina su ką tik išleistais šokių muzikos kūriniais „Power hitai“ rubrikoje“, – šaunia komanda džiaugėsi vadovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Bet svarbiausia – mes mylime savo klausytojus, su didžiuliu malonumu su jais bendraujame, džiaugiamės sulaukdami daug jų žinučių, skambučių, ir jie turbūt tai jaučia“, – sėkmės receptą atskleidė S. Baniulis.

„Power Hit Radio“ jau šešiolika metų leidžia į eterį pasaulyje populiariausią ir klausomiausią šokių muziką ir supažindina klausytojus su perspektyviausiais ir talentingiausiais lietuviškos šokių muzikos kūrėjais. „Power Hit Radio" programoje – daugybė laidų, tarp kurių klausytojų labiausiai mėgstamos: „Šok į kelnes“, „Power hitai“, „Power popietė“ ir kitos.

Radijo stotis girdima:

Vilniuje 95,9 MHz

Kaune 91,0 MHz

Klaipėdoje 96,7 MHz

Šiauliuose 89,7 MHz

Panevėžyje 87,9 MHz

Telšiuose 100,0 MHz

Utenoje 93,9 MHz

Alytuje 88,3 MHz

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų