REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Kaila Methven (tv3.lt fotomontažas)

Nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad turtuolių gyvenimas yra tiesiog tobulas, neretai aplinkiniai pastebi tik tai, kas matoma išorėje.

11

Nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad turtuolių gyvenimas yra tiesiog tobulas, neretai aplinkiniai pastebi tik tai, kas matoma išorėje.

REKLAMA

Populiarios greitojo maisto užkandinės „KFC“ paveldėtojos gyvenimas sudrebino užsienio žiniasklaidą – merginai yra tekę patirti neįtikėtinus dalykus.

27 metų Kaila Metheven mėgaujasi gyvenimu šlovėje, kurį jai suteikė senelis, mat būtent jis pradėjo itin pelningą verslą.

Vis dėlto merginos vaikystė nebuvo pati lengviausia – ji neslepia, kad kai kurie dalykai iš mažų dienų ją veikia ir iki šiol.

„Mano tėvas paliko mane tada, kai man tebuvo 3 mėnesiai, todėl iš esmės niekuomet neturėjau tėvo“, – pasakojo Kaila.

Negana to, jos mama Lisa buvo alkoholikė, o kai Kailai tebuvo 14 metų, moteris nusižudė. Mergaitė liko gyventi su patėviu, kuris nesugebėjo tinkamai auginti paauglės, todėl jai reikėjo rinktis – ar apsistoti globos namuose, ar keliauti gyventi pas savo musulmoną tėvą į Prancūziją.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirinkusi antrąjį variantą ir apsigyvenusi su savo tėvu ir kitais 4 jo vaikais, ji susidūrė ir su kita bėda – niekaip negalėjo rasti bendros kalbos su pamote.

REKLAMA

„7-iese gyvenome mažame vieno miegamojo kambario bute Paryžiuje, 2 valandos kelio iki centro. Miegodavau virtuvėje, ant grindų, ir 3 metus dirbau viską, ką tik galėjau“, – nelengvą paauglystę prisiminė K. Metheven.

Taip iš prabangaus gyvenimo Beverli Hilse ji turėjo persikelti į nediduką butą Prancūzijoje, pavojingame rajone, kurį dažnai rodydavo net per televiziją.

Vis dėlto vos pabaigusi mokyklą, Kaila ir vėl grįžo į Los Andželą, kuriame pradėjo tvarkytis savo gyvenimą.

Dabar ji – ne tik dizainerė bei modelis, bet ir socialinių tinklų žvaigždė, kasdien įkvepianti tūkstančius moterų. Neseniai gražuolė pozavo visiškai nuoga, savo grožybes prisidengusi tik 10 milijonų vertės deimantais. Pasak K. Metheven, tai buvo jos bandymas įkvėpti ir padrąsinti moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų