REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Fulvia Pellegrino (nuotr. stop kadras)

Nuo jaunystės tobula tapti norėjusi transseksualė Fulvia Pellegrino jau išleido daugiau nei 76 tūkst. dolerių plastinėms operacijoms, dėl kurių daugelis mano, kad lazda buvo perlenkta.

27

Nuo jaunystės tobula tapti norėjusi transseksualė Fulvia Pellegrino jau išleido daugiau nei 76 tūkst. dolerių plastinėms operacijoms, dėl kurių daugelis mano, kad lazda buvo perlenkta.

REKLAMA

Į suaugusiems skirtų filmų žvaigždę Alannah Starr norėjusi būti panaši transeksualė, prarado ne tik daugybę pinigų, bet ir šeimą bei artimųjų ratą.

 

58-erių transeksualė gyvena su savo žmona Marisa Monake, kuri ją labai palaiko. Kaip Marisa pasakojo, šiandien ji ir Fulvia yra lyg seseris, o tų laikų, kai jiedu buvo vyras ir žmona, stengiasi neprisiminti.

Apie savo orientaciją nuo 15-os metų žinanti Fulvia pasakojo, kad jos religinga šeima sprendimams darytis operacijas nepritarė. Tarp brolių augusi Fulvia savo orientaciją slėpė iki 32-ejų, sukūrė šeimą, vedė dabartinę žmoną Marisą, tačiau slapta lankydavosi gėjų klubuose ir kitose slaptose vietose. 

„Sunku augti ne savo kūne, kuris tau nepatinka. Stengiesi viską paslėpti, žaidi futbolą, geri alų, bet galiausi supranti, kad niekaip to nepaslėpsi. Galiausiai nusimečiau kaukę ir tapau tuo, kuo iš tiesų esu,“ – pasakojo transeksualė.

REKLAMA
REKLAMA

Iki šiol ji yra pasidariusi keturias krūtų korekcijas, du kartus tvarkėsi sėdmenys, taisė nosį ir leidosi apie 150 lūpų putlinimo injekcijų.

Pokyčiai, prisipažinimas ir prarasti artimieji, kaip „Dailymail“ pasakoja Fulvia, ją smarkiai paveikė, tačiau ji nenorėjo apsimetinėti. Nors tėvas norėjo, kad ji žaistų futbolą, gertų alų ir būtų vyras, Fulvia tapo savimi.

REKLAMA

Vis dėlto jai tenka susidurti su finansiniais nesklandumais, nes jai tenka daug pinigų skirti minėtoms korekcijoms.

Užsienio naujienų portalams Fulvia atskleidė, kad labai norėtų pasitobulinti savo pilvą ir sėdmenis, mat mano, kad tai yra jos pačios nepatraukliausios dalys.

Tiesa, internautai išjuokė stulbinančias sumas operacijoms skyrusios moters kūną, teigdami, kad ji „taisė visai ne tai, ką reikėjo“. Skaudūs žodžiai pasiekė ir ją pačią, būtent todėl ji nori atlikti dar kelias operacijas. Problema, kad moteris jau neturi papildomų lėšų, jos finansinė situacija kone siekia bankrotą, tad jos vienintelė išeitis – žmonių parama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų