REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
59
Gerda Žemaitė:  164 cm. svoris 55 kg.  (nuotr. asm. archyvo)

Lygiai prieš savaitę į Gerdos Žemaitės ir jos vyro Andriaus Žemaičio šeimą atėjo šventė – porai gimė pirmasis bendras jųdviejų vaikelis.

59

Lygiai prieš savaitę į Gerdos Žemaitės ir jos vyro Andriaus Žemaičio šeimą atėjo šventė – porai gimė pirmasis bendras jųdviejų vaikelis.

REKLAMA

Dabar „TV Pagalbos“ žvaigždė jau ilsisi namuose kartu su sūneliu, o apie tai, kokiomis nuotaikomis dabar gyvena, papasakojo ir naujienų portalui tv3.lt.

Sunkų nėštumo laikotarpį kentusi G. Žemaitė pasakojo, kad dabar jaučiasi puikiai. „Esame labai laimingi, jau namie. Dabar čia mėnesį laiko dviese ir draugausime. Na, tiksliau, tik dienomis dviese, kol vyras darbe“, – pasakojo Gerda.

Paklausta, kaip į brolį reagavo jos vyresnėlis, paauglys sūnus, žinoma moteris neslėpė džiaugsmo. „Labai gerai, bučiuoja ir bučiuoja, nešioja, labai myli. Bet labai mylime visi – jaučiamės, kaip ant sparnų. Manau, kad dar ilgai taip ir bus“, – šypsodamasi sakė Gerda,

„TV Pagalbos“ žvaigždė neslėpė, kad šiuo metu šeimos vyrai jai leidžia pasijausti tarsi tikrai karalienei: „Abu labai padeda, visą buitį perėmė į savo rankas. Man lieka tik maitinti. Andrius labai padeda, pampersus keičia, mišinėlį daro, kai vaikelį reikia primaitinti naktimis.“

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors anksčiau moteris jautė nemažai įtampos, dabar ji jaučia palengvėjimą – jos sveikata puiki.

„Viskas gerai. Žinoma, nėra taip, kad lyg nieko nebūtų įvykę, nes organizmui vis tiek šokas, kol jis grįš į save – tam reikia laiko. Bet šiaip labai gerai jaučiuosi – kai tokia laimė yra, tai turbūt, kad viską pamiršti – ir apie savo sveikatą, ir apie kitokius negerumus“, – sakė G. Žemaitė.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Žemaičių šeimos kūdikis pasaulį išvydo balandžio 3-iosios rytą. Kūdikis svėrė 4 kilogramus ir 300 gramų.

Dar anksčiau žinoma moteris buvo pasakojusi, kad nėštumo pradžia buvo sunki, todėl vaikelio sveikatai skyrė ypatingą dėmesį. Gerda reguliariai lankėsi pas įvairius specialistus, kurie atliko net tik įprastus, bet ir papildomus tyrimus.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų